More

  Latest Posts

  Magnussen se alătură distribuției High Class Racing pentru 2021

  Jan Magnussen, câștigător de patru ori al Le Mans 24h, se va alătura echipei LMP2 High Class Racing pentru FIA World Endurance Championship din 2021.

  Magnussen, care a câștigat IMSA WeatherTech SportsCar Championship GT Le Mans de două ori, se va alătura compatrioților Anders Fjordbach și Dennis Andersen pentru a forma o distribuție complet daneză sezonul viitor.

  „Este o veste fantastică”, a spus Magnussen. „Sunt extrem de fericit că fac parte din programul WEC High Class Racing, care include, de asemenea, Le Mans 24h în iunie … LMP2 s-a dezvoltat într-o categorie dificilă, cu mașini de curse fantastice și echipe puternice și, în același timp, este singura clasă la care nu am mai participat niciodată la Le Mans. Posibilitatea de a face acest lucru împreună cu High Class Racing, care este o echipă consacrată atât în WEC, cât și în ELMS, și are ambiții puternice de a câștiga, nu face decât să facă situația și mai bună. ”

  High Class Racing FIA WEC 2021 5

  Sursa: World Endurance Championship

  Photocredit: World Endurance Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss