Latest Posts

Magnussen se alătură distribuției High Class Racing pentru 2021

Vizualizări: 18205

Jan Magnussen, câștigător de patru ori al Le Mans 24h, se va alătura echipei LMP2 High Class Racing pentru FIA World Endurance Championship din 2021.

Magnussen, care a câștigat IMSA WeatherTech SportsCar Championship GT Le Mans de două ori, se va alătura compatrioților Anders Fjordbach și Dennis Andersen pentru a forma o distribuție complet daneză sezonul viitor.

„Este o veste fantastică”, a spus Magnussen. „Sunt extrem de fericit că fac parte din programul WEC High Class Racing, care include, de asemenea, Le Mans 24h în iunie … LMP2 s-a dezvoltat într-o categorie dificilă, cu mașini de curse fantastice și echipe puternice și, în același timp, este singura clasă la care nu am mai participat niciodată la Le Mans. Posibilitatea de a face acest lucru împreună cu High Class Racing, care este o echipă consacrată atât în WEC, cât și în ELMS, și are ambiții puternice de a câștiga, nu face decât să facă situația și mai bună. ”

Magnussen se alătură distribuției High Class Racing pentru 2021

Sursa: World Endurance Championship
Photocredit: World Endurance Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Endurance Championship

Latest Posts

Don't Miss