Latest Posts

Magnussen: Este dificil de făcut un Le Mans tată-fiu acum

Vizualizări: 15051

Kevin Magnussen crede că va fi dificil să concureze cu tatăl său, Jan, la 24 de ore de la Le Mans, acum că nu mai este pilot de uzină.

Fostul pilot Haas de Formula 1, Magnussen, se va muta în curse sportive pentru sezonul 2021, după ce a semnat pentru echipa DPi a lui Chip Ganassi Racing în Campionatul IMSA SportsCar.

Magnussen a vorbit anterior despre dorința de a face echipă cu tatăl său pentru o intrare în Le Mans, care a intrat în cursă în fiecare an din 1999 și a făcut parte din distribuția Corvette între 2004 și 2019.

Magnussen Jr. a dezvăluit că au existat unele oportunități de a concura împreună în timpul tatălui său la Corvette, dar acum a simțit că ar fi dificil să se realizeze acest lucru.

“Am vrut întotdeauna să o facem, dar cred că a devenit mai dificil acum că tatăl meu nu mai este pilot de uzină”, a răspuns Magnussen la întrebarea despre șansele unei tranzacții. „Când era pilot Corvette, existau câteva ocazii să o fac, deoarece Corvette mă putea plasa în mașina pentru Le Mans. A devenit imposibil doar cu logistica și timpul, pentru că trebuie să ne pregătim. De asemenea, este dificil pentru Corvette să introducă un pilot în mașina pentru Le Mans și nu același pilot pentru celelalte curse mari din acest an.”

Magnussen: Este dificil de făcut un Le Mans tată-fiu acum

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acum că nu mai este pilot de uzină, trebuie să o facem ca un LMP2 [mașină] sau un GTE-Am, ceea ce este dificil, deoarece amândoi suntem piloți Platinum. Acest lucru poate fi dificil cu statutul pilotului, indiferent de sistemul acesta. Este un pic complicat în ceea ce privește acest lucru. Nu știu dacă o putem face. Acum voi concura și voi încerca să obțin oferte bune pentru mine și, sperăm, în echipele de uzină în viitor. Ar putea deveni complicat cu tatăl meu, dar vom fi mereu cu ochii deschiși pentru asta.”

Magnussen Sr. și-a câștigat ultima dată clasa la Le Mans în 2009 cu Corvette și a înregistrat podiumuri în GTE-Pro pentru marca americană atât în 2014, cât și în 2017. A renunțat la clasa GTE-Am după ce a părăsit Corvette pentru Le Mans 24h, terminând pe locul șase pentru JMW Motorsport cu un Ferrari 488 GTE Evo.

 

Sursa: World Endurance Championship
Photocredit: World Endurance Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

World Endurance Championship

Latest Posts

Don't Miss