Latest Posts

Magnussen despre “rollercoasterul masiv” de la revenirea la Haas F1.

Vizualizări: 13903

Kevin Magnussen spune că ultimele două săptămâni au fost ca un “rollercoaster uriaș”, trecând de la ieșirea din Formula 1 la calificarea pe locul șapte pe grila de start a cursei din 2022 pentru Haas.

Kevin Magnussen spune că ultimele două săptămâni au fost ca un “rollercoaster uriaș”, trecând de la ieșirea din Formula 1 la calificarea a șaptea pe grila de start a cursei de debut din 2022 pentru Haas și terminând ulterior cursa pe poziția a cincea.

Pilotul danez l-a înlocuit pe Nikita Mazepin la echipa Haas F1 în contextul invaziei Rusiei în Ucraina, acordul fiind confirmat în ajunul celui de-al doilea test de pre-sezon. Echipei Haas F1 a ratat apoi prima dimineață a testului din Bahrain din cauza unor întârzieri în transportul de marfă, dar a recuperat timpul pierdut prin timpul de rulare suplimentar permis mai târziu în cadrul testului din Bahrain, ceea ce a făcut ca Kevin Magnussen să aibă în total doar o zi de teste pentru a se pune la punct cu noua mașină Haas F1.

Magnussen

În ciuda faptului că a fost nevoit să recupereze timpul pierdut, Kevin Magnussen a fost vedeta calificărilor pentru GP Bahrain, ocupând locul șapte în Q3, chiar dacă a suferit o problemă la sistemul hidraulic în timpul Q2, care l-a forțat să se oprească pe pistă la sfârșitul sesiunii de tragere la pole. Reflectând asupra ultimelor două săptămâni, Kevin Magnussen a fost încântat de schimbarea de situație și, deși încă mai există probleme de fiabilitate, este încrezător că va lupta pentru puncte în prima rundă a anului.

„A fost un rollercoaster masiv de la primirea apelului de la Gunther Steiner, șeful echipei Haas F1, fiind foarte surprins de asta și apoi încercând să fac să se întâmple”, a declarat Magnussen la Sky Sports F1. „Au fost câteva obstacole pe care a trebuit să le rezolv și asta a fost deja un pic nervos”.

„Apoi, ajungând aici, conducând mașina pentru prima dată, având o durere de gât și sperând că mașina este bună, dar niciodată nu știi cu adevărat cu testele din F1 și apoi având o problemă în calificări, fără să ne gândim că am putea ieși în Q3 – ce rollercoaster. Mă simt incredibil de norocos să fiu în situația în care mă aflu, cu o mașină bună în Formula 1 – este foarte distractiv”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Magnussen

„Am avut un ritm bun pe cursă lungă în antrenamente, dar nu știi cu adevărat ce rulează oamenii – putere, combustibil și alte lucruri – și cu siguranță nu a fost rău nici pe cursă lungă. Pornind de la P7, dacă poți face asta, trebuie să mergi pentru puncte. Cea mai mare îngrijorare este fiabilitatea, aș spune, dar degetele încrucișate putem ajunge acolo”.

Magnussen a confirmat, de asemenea, că șeful echipei Haas F1, Steiner, nu a dat nicio garanție cu privire la potențialul așteptat al echipei americane sau la nivelul de performanță pentru noul sezon, după ce a părăsit echipa și F1 dezamăgit de lupta la coada grilei în 2020.

„Nu a promis nimic – ceea ce ar fi putut face cu ușurință”, a spus Magnussen. „Au avut un sentiment bun în legătură cu ceea ce au făcut cu mașina, dar, după Barcelona, nu a fost prea mult de arătat. Vorbeam despre asta și el a spus că ei cred că au o mașină destul de decentă, dar nu a promis nimic, așa că este o nebunie”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss