GP24 Media

LATEST POSTS

Magnussen spune că nu este nicio problemă să fie coechipier cu Hulkenberg în 2023

Vizualizări: 15433

Kevin Magnussen spune că nu va avea nicio problemă în a face echipă cu Nico Hulkenberg la echipa de Formula 1 Haas anul viitor.

Magnussen spune că nu este nicio problemă să fie coechipier cu Hulkenberg în 2023

Haas își cântărește în prezent opțiunile de piloți pentru al doilea loc în 2023, crezându-se că este vorba de o alegere directă între a-l păstra pe Mick Schumacher sau a opta pentru mai experimentatul Hulkenberg.

Alegerea lui Hulkenberg este intrigantă, deoarece el și Magnussen, care este sub contract pentru 2023, au avut momentele lor de controversă în trecut.

Cel mai faimos, la Marele Premiu al Ungariei din 2017, Magnussen i-a spus lui Hulkenberg să “îmi sugă ouăle” după ce au ajuns la certuri verbale în urma unei lupte de final de cursă pentru o poziție care aducea puncte.

Dar, Magnussen și Hulkenberg fiind de mult timp trecuți peste acel moment, este puțin probabil să existe tensiuni persistente.

Iar Magnussen însuși este clar că a avea alături de el pe cineva cu nivelul de experiență al lui Hulkenberg ar fi un lucru pozitiv.

“Cred că am spus de multe ori până acum că nu am nicio problemă cu Nico”, a declarat danezul.

“De fapt, îl respect ca pilot de curse, nu îl cunosc cu adevărat ca persoană. Dar, cu siguranță, ca pilot de curse, l-am respectat întotdeauna, așa că nu aș avea nicio problemă.

“Dar nu am o părere dacă ar trebui sau nu să fie în a doua mașină.

“Mick face o treabă bună în acest moment. A avut unele probleme la începutul anului și câteva accidente, dar cu siguranță este mai rapid acum.”

Hulkenberg a fost cel mai recent un super-subaltern în F1, iar ultima dată a fost chemat de Aston Martin pentru a-l înlocui pe Sebastian Vettel, care nu se simțea bine, la Marile Premii din Bahrain și Arabia Saudită din acest an.

Speculațiile cu privire la mutarea sa la Haas s-au intensificat la începutul acestei săptămâni, când s-a aflat că Aston l-a semnat pe campionul de Formula E, Stoffel Vandoorne, ca rezervă pentru 2023.

Vorbind la Servus TV în weekendul GP-ului mexican, Hulkenberg a declarat că este optimist în legătură cu progresul discuțiilor cu Haas, chiar dacă nu s-a finalizat nimic.

“La sfârșitul zilei, nu este decizia mea”, a spus el. “Nu o iau eu.

“Încă se poartă discuții. Sunt relativ optimist, dar va trebui să avem puțină răbdare acolo.”

Schumacher este conștient că timpul se scurge pentru a-i impresiona suficient de mult pe șefii de la Haas pentru a-i convinge să îl păstreze pentru 2023.

Dar el spune că nu are rost să se lase distras de lucruri pe care nu le poate controla, așa că singura sa concentrare este să livreze puncte cruciale.

“Sunt aici pentru a-mi face treaba, și sunt aici pentru a o face bine”, a spus el în Mexic. “Așa că pe asta mă concentrez în principal și asta este tot ceea ce controlez. Încerc doar să fac tot ce pot și pentru asta sunt aici”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ionut Popa

Ionut Popa

Cu o scriere clară și coerentă, Ionuț este recunoscut în motosportul național pentru articolele despre Formula 1. Știe istoria F1 de la Farina la Verstappen și spune cu mâna pe inimă că Ascari, Moss, Clark, Stewart, Prost, Senna și Schumacher au fost piloții care s-au apropiat de pilotajul pur, perfect. Mai mult decât atât, recent a debutat în lumea vitezei în coastă, fiind pasionat atât de urcările pe picioare în munți, cât și de cele cu accelerația la sol.

RELATED ARTICLES