More

  Latest Posts

  Maeva Gilles – prințesă kartingului Timisan aduce încă un titlu pentru echipa GP24 Timiș Rally Team

  Motorsportul este o dovada de curaj și pasiune pentru cei mari dar și pentru cei mici. La vârstă de doar 6 ani micuță Maeva Gilles îi calcă pe urme tatălui sau, pilotul și co-fondatorul echipei GP24-Timiș Rally Team, Romain Gilles.

  Tânără, aflata în anul sau de debut a moștenit pasiunea pentru sportul cu motor de la tatăl sau dar și de la piloții experimentați, însoțindu-l pe tatăl sau la fiecare etapa la care a participat.
  Mezina echipei Gp24 Timiș Rally Team nu se oprește din a ne surprinde.

  La vârstă de doar 6 ani, micuță franțuzoaică poreclita de organizatori chiar “Prințesă kartingului Timișan” a reușit să își adjudece titului de campioana județeană la clasa supersport, trecând anul acesta de la bike karting la karting termic. Debutul sezonului a fost unul destul de dificil, micuță franțuzoaică reușind să se adapteze ușor ușor cu materialul de concurs și astfel reușind încet încet să se impună în clasament, până la a-și adjudeca titlul de campioana.

  Motorsportul este un sport ce implica riscuri și momente mai puțin plăcute. După ieșirea în decor de la Arad Maeva a reușit să treacă peste acest incident, stăpânindu-și emoțiile și demonstrând astfel tuturor cât este de pasionata și devotata. Momentele dificile nu au încetat să apară pentru ea și pentru echipa GP24 Timiș Rally Team.

  Cu 3 zile înainte de etapa de la Surduc furandu-i-se materialul de concurs. Cu toate acestea, prințesă kartingului Timișan a reușit o reală premiera, și anume participarea cu un kart pe un traseu de viteza în coasta.

  Cu toate acestea, Maeva a demonstrat că ambiția și curajul îi sunt cei mai buni prieteni, reușind să se impună categoric în obținerea titlului la de campioana județeană la clasa supersport în cadrul Campionatului de automobilism și karting Timiș, organizat de Autoclub Rally. În acest sezon Maeva a primit sprijinul necondiționat al tatălui sau, al echipei GP24 Timiș Rally Team dar și a partenerilor Lagorom SRL, Clinica Dr Popov, Fantastic Team, Negrescu Taxi dar și Dumbrăvița TV.

  Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea

  Photocredit: GP24 Motorsports / Archiva Personala


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss