More

  Latest Posts

  Maeva Gilles-Mezina echipei GP24 Timiș Rally Team-Participantă la doar 6 ani la Viteză în Coasta

  Maeva Gilles este o tânără care la doar șase ani a schimbat rochițele pe combinezoanele de karting, jucăriile ei preferate fiind sculele din mașina de asistență.  Tatăl ei, pilotul Romain Gilles-căpitanul echipei GP24 Timiș Rally Team, a reușit să îi insufle tinerei sportive pasiunea pentru motorsport, având astfel parte de cele mai bune sfaturi, chiar în parcul de service la diverse etape la care acesta participa.

  3 1

  Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost pentru Maeva dar și pentru ceilalți sportivi și spectatori, unul extrem de frumos, micuța domnișoară demonstrând că pentru a-ți îndeplini pasiunea ai nevoie de curaj.

  Cel mai important concurs automobilistic din cadrul Campionatului Județean de Automobilism Timiș s-a desfășurat pe legendara proba Surduc.

  7

  Spre surprinderea tuturor, începând de la spectatori, organizatori, dar și ceilalți participanți, micuța franțuzoaică Maeva în vârstă de doar  6 ani a reușit să parcurgă traseul de Viteză în Coasta, în kart, devenind astfel cea mai tânără  domnișoară participantă la o etapă de Viteză în Coasta din România . “ Mă bucur că am participat la această etapă, pentru mine înseamnă foarte mult. Traseul a fost unul destul de greu și, de aceea am ales să nu merg tare, mai ales că, kartul cu care am participat nu a fost al meu și nu eram obișnuită cu el.”, a declarat tânăra sportivă.

  6

  Având în familie un model demn de urmat, tânăra beneficiază de cele mai bune sfaturi de la piloți de renume în motorsportul românesc, precum Constantin Răducioiu-membru al echipei GP24 Timiș Rally Team, care se află în echipa de asistență a micuței sportive dar și  Alexandru Krepelka, cel care îi este aproape ajutând cu logistică. De asemenea, alături i-au fost și partenerii: SC Lagorom Srl dar și Clinică Dr Popov. La sfârșitul etapei micuța prințesă a fost premiată alături de cei mari, de către primarul comunei Fardea și Comisia  de Karting Timiș.

  5

  Prin pasiune, determinare dar și mult curaj, Maeva, tânăra de doar 6 ani a reușit să demonstreze tuturor că dorințele pot deveni realitate, important este să crezi în ele. Felicitări pentru lecția de curaj și sperăm să te vedem mai puternică și mai determinate!

  • Sursa: Ana Maria Florea
  • Photocredit: Ana Maria Florea

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss