GP24 Media

LATEST POSTS

Mads Ostberg va participa la TESS Brașov Rally

Vizualizări: 18661

Mads Ostberg, unul dintre cei mai experimentați piloți din campionatul mondial de raliuri, va participa la Tess Brașov Rally, cea de-a doua etapă a campionatului național de raliuri.

În vârstă de 33 de ani, Ostberg are la activ o victorie în campionatul mondial de raliuri. Norvegianul și-a adjudecat victoria la general în Raliul Portugaliei din 2012. De altfel, în același sezon, el a obținut cea mai bună clasare la sfârșitul unui sezon competițional, grație clasării pe locul al patrulea în clasamentul general.

În 2020, Ostberg și-a adjudecat titlul mondial la clasa WRC2, grație celor patru victorii stagionale. Norvegianul a decis pentru 2021 să rămână alături de Citroen în încercarea sa de a își apăra titlul mondial la categoria WRC2. Anunțul despre participarea sa în TESS Brașov Rally a fost făcut astăzi.

Astfel, la Brașov, vom avea parte de prezența a doi campioni mondiali, Mads Ostberg (2020 – WRC2) și Simone Tempestini (Junior WRC – 2016). Printre celelalte nume care își vor pune numele pe lista favoriților îi mai enumerăm pe Dan Gîrtofan, Bogdan Marișca sau Norbert Maior, unul dintre cei mai buni tineri din campionatul național de raliuri.

TESS Brașov Rally va debuta joi, 25 martie. Programul raliului se împarte în opt probe speciale care urmează să se desfășoare vineri, 26 martie, respectiv sâmbătă, 27 martie.

Sursa: TESS Brașov Rally
Photocredit: TESS Brașov Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES