More

  Latest Posts

  Mads Ostberg va participa la TESS Brașov Rally

  Mads Ostberg, unul dintre cei mai experimentați piloți din campionatul mondial de raliuri, va participa la Tess Brașov Rally, cea de-a doua etapă a campionatului național de raliuri.

  În vârstă de 33 de ani, Ostberg are la activ o victorie în campionatul mondial de raliuri. Norvegianul și-a adjudecat victoria la general în Raliul Portugaliei din 2012. De altfel, în același sezon, el a obținut cea mai bună clasare la sfârșitul unui sezon competițional, grație clasării pe locul al patrulea în clasamentul general.

  În 2020, Ostberg și-a adjudecat titlul mondial la clasa WRC2, grație celor patru victorii stagionale. Norvegianul a decis pentru 2021 să rămână alături de Citroen în încercarea sa de a își apăra titlul mondial la categoria WRC2. Anunțul despre participarea sa în TESS Brașov Rally a fost făcut astăzi.

  Astfel, la Brașov, vom avea parte de prezența a doi campioni mondiali, Mads Ostberg (2020 – WRC2) și Simone Tempestini (Junior WRC – 2016). Printre celelalte nume care își vor pune numele pe lista favoriților îi mai enumerăm pe Dan Gîrtofan, Bogdan Marișca sau Norbert Maior, unul dintre cei mai buni tineri din campionatul național de raliuri.

  TESS Brașov Rally va debuta joi, 25 martie. Programul raliului se împarte în opt probe speciale care urmează să se desfășoare vineri, 26 martie, respectiv sâmbătă, 27 martie.

  Sursa: TESS Brașov Rally

  Photocredit: TESS Brașov Rally


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss