More

  Latest Posts

  Mads Ostberg va participa la TESS Brașov Rally

  Mads Ostberg, unul dintre cei mai experimentați piloți din campionatul mondial de raliuri, va participa la Tess Brașov Rally, cea de-a doua etapă a campionatului național de raliuri.

  În vârstă de 33 de ani, Ostberg are la activ o victorie în campionatul mondial de raliuri. Norvegianul și-a adjudecat victoria la general în Raliul Portugaliei din 2012. De altfel, în același sezon, el a obținut cea mai bună clasare la sfârșitul unui sezon competițional, grație clasării pe locul al patrulea în clasamentul general.

  În 2020, Ostberg și-a adjudecat titlul mondial la clasa WRC2, grație celor patru victorii stagionale. Norvegianul a decis pentru 2021 să rămână alături de Citroen în încercarea sa de a își apăra titlul mondial la categoria WRC2. Anunțul despre participarea sa în TESS Brașov Rally a fost făcut astăzi.

  Astfel, la Brașov, vom avea parte de prezența a doi campioni mondiali, Mads Ostberg (2020 – WRC2) și Simone Tempestini (Junior WRC – 2016). Printre celelalte nume care își vor pune numele pe lista favoriților îi mai enumerăm pe Dan Gîrtofan, Bogdan Marișca sau Norbert Maior, unul dintre cei mai buni tineri din campionatul național de raliuri.

  TESS Brașov Rally va debuta joi, 25 martie. Programul raliului se împarte în opt probe speciale care urmează să se desfășoare vineri, 26 martie, respectiv sâmbătă, 27 martie.

  Sursa: TESS Brașov Rally
  Photocredit: TESS Brașov Rally

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  TESS Brașov Rally

  Latest Posts

  Don't Miss