More

  Latest Posts

  Mads Ostberg, lider după prima zi din TESS Brașov Rally

  După ce primele două probe speciale au fost împărțite între Mads Ostberg și Simone Tempestini, cea de-a doua jumătate a primei zile de concurs a fost una la fel de echilibrată, cei doi schimbând din nou victoriile pe probele speciale.

  Acțiunea de după-amiază a început cu un forcing al celor doi mari favoriți, Mads Ostberg și Simone Tempestini. În PS3, Ostberg și Tempestini au fost despărțiți de doar două secunde, restul concurenților fiind reduși la simplul rol de spectatori la duelul dintre cei doi.

  Cel mai apropiat concurent în cea de-a doua alergare a probei speciale de la Făgăraș a fost Bogdan Marișca, pilotul echipei Napoca Rally Academy sosind la aproape 15 secunde în urma referinței semnate de Ostberg. Topul primilor cinci clasați pe Făgăraș 2 a fost completat, în ordine, de Dan Gîrtofan și Sebastian Barbu.

  Și pe Șoarș 2 a continuat lupta dintre Tempestini și Ostberg. Cei doi favoriți la victorie au fost despărțiți, din nou, de puțin mai mult de două secunde. Din nou, Ostberg a fost cel care a avut sorți de izbândă, iar Tempestini avea acum de recuperat aproximativ opt secunde în clasamentul general.

  Sebastian Barbu a fost cel mai bun dintre ceilalți concurenți pe Șoarș, venind la exact 16 secunde în urma referinței semnate de Mads Ostberg. Topul primilor cinci clasați pe Șoarș 2 a fost completat, în ordine, de Dan Gîrtofan și Adrian Răspopa, cu Bogdan Marișca clasat pe locul al șaselea, la doar 0.1 în urma lui Răspopa.

  După câteva ore în care concurenții de la TESS Brașov Rally și-au mai tras sufletul pentru o mică odihnă, a cincea și ultima probă specială a primei zile de concurs, Brașov pe noapte. La lumina farurilor, Simone Tempestini a câștigat ultima probă specială, dar nu a recuperat prea mult, căci, Mads Ostberg a venit la doar două zecimi în spatele său.

  Pentru titlul de best of the rest, duelul a fost la fel de aprig. Bogdan Marișca a încheiat al treilea, la 6.4 secunde de coechipierul său de la Napoca Rally Academy, în timp ce, Sebastian Barbu și Adrian Răspopa au sosit pe patru și cinci. Prin urmare, după prima zi, Mads Ostberg conduce în clasamentul general, cu Simone Tempestini pe doi, la câteva secunde distanță, și cu Bogdan Marișca pe trei, la peste un minut.

  TESS Brașov Rally va continua astăzi cu ultimele trei probe speciale ale competiției. Acțiunea va debuta în forță, cu legendara probă specială de la Babarunca.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss