Latest Posts

Mads Ostberg, lider după prima zi din TESS Brașov Rally

Vizualizări: 17712

După ce primele două probe speciale au fost împărțite între Mads Ostberg și Simone Tempestini, cea de-a doua jumătate a primei zile de concurs a fost una la fel de echilibrată, cei doi schimbând din nou victoriile pe probele speciale.

Acțiunea de după-amiază a început cu un forcing al celor doi mari favoriți, Mads Ostberg și Simone Tempestini. În PS3, Ostberg și Tempestini au fost despărțiți de doar două secunde, restul concurenților fiind reduși la simplul rol de spectatori la duelul dintre cei doi.

Cel mai apropiat concurent în cea de-a doua alergare a probei speciale de la Făgăraș a fost Bogdan Marișca, pilotul echipei Napoca Rally Academy sosind la aproape 15 secunde în urma referinței semnate de Ostberg. Topul primilor cinci clasați pe Făgăraș 2 a fost completat, în ordine, de Dan Gîrtofan și Sebastian Barbu.

Și pe Șoarș 2 a continuat lupta dintre Tempestini și Ostberg. Cei doi favoriți la victorie au fost despărțiți, din nou, de puțin mai mult de două secunde. Din nou, Ostberg a fost cel care a avut sorți de izbândă, iar Tempestini avea acum de recuperat aproximativ opt secunde în clasamentul general.

Sebastian Barbu a fost cel mai bun dintre ceilalți concurenți pe Șoarș, venind la exact 16 secunde în urma referinței semnate de Mads Ostberg. Topul primilor cinci clasați pe Șoarș 2 a fost completat, în ordine, de Dan Gîrtofan și Adrian Răspopa, cu Bogdan Marișca clasat pe locul al șaselea, la doar 0.1 în urma lui Răspopa.

După câteva ore în care concurenții de la TESS Brașov Rally și-au mai tras sufletul pentru o mică odihnă, a cincea și ultima probă specială a primei zile de concurs, Brașov pe noapte. La lumina farurilor, Simone Tempestini a câștigat ultima probă specială, dar nu a recuperat prea mult, căci, Mads Ostberg a venit la doar două zecimi în spatele său.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pentru titlul de best of the rest, duelul a fost la fel de aprig. Bogdan Marișca a încheiat al treilea, la 6.4 secunde de coechipierul său de la Napoca Rally Academy, în timp ce, Sebastian Barbu și Adrian Răspopa au sosit pe patru și cinci. Prin urmare, după prima zi, Mads Ostberg conduce în clasamentul general, cu Simone Tempestini pe doi, la câteva secunde distanță, și cu Bogdan Marișca pe trei, la peste un minut.

TESS Brașov Rally va continua astăzi cu ultimele trei probe speciale ale competiției. Acțiunea va debuta în forță, cu legendara probă specială de la Babarunca.

 

Sursa: GP24
Photocredit: Dan Străuți - Autoștiri.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss