More

  Latest Posts

  Mads Ostberg a abandonat din TESS Brașov Rally

  Cu doar două probe speciale rămase din TESS Brașov Rally, Mads Ostberg și-a anunțat abandonul din raliul brașovean din postura de lider. Norvegianul avea un avans de 3.6 secunde în fața lui Simone Tempestini înaintea ultimelor două probe speciale.

  După ce a fost cel mai rapid pilot în prima zi de concurs de la Brașov, Mads Ostberg a debutat cu stângul în dimineața celei de-a doua zi de concurs. Pe faimoasă specială de la Babarunca, campionul mondial din Rally2 a ales în mod neinspirat pneuri slick și a pierdut mai mult de jumătate din avantajul deținut în fața lui Simone Tempestini.

  Șocul a venit înaintea startului probei speciale de la Muntele Roșu. Norvegianul și-a anunțat abandonul, fiind nevoit să spună pas ultimelor două probe speciale din TESS Brașov Rally datorită unor probleme de natură tehnică. Actualmente, nu se cunosc detalii mai specifice asupra abandonului său.

  Prin urmare, datorită abandonului pilotului norvegian, Simone Tempestini urcă în fruntea raliului și este favorit la victoria finală în TESS Brașov Rally. Bogdan Marișca și Sebastian Barbu completează podiumul provizoriu al raliului brașovean.

  TESS Brașov Rally continuă cu a șaptea probă specială, cea de la Muntele Roșu, pe o distanță de 26, 05 kilometri. Tot astăzi, vom avea parte și de power stage-ul programat mai târziu, la Poiana Brașov.

   

  Sursa: Raliul Brașovului

  Photocredit: Raliul Brașovului


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss