Latest Posts

Mads Ostberg a abandonat din TESS Brașov Rally

Vizualizări: 21487

Cu doar două probe speciale rămase din TESS Brașov Rally, Mads Ostberg și-a anunțat abandonul din raliul brașovean din postura de lider. Norvegianul avea un avans de 3.6 secunde în fața lui Simone Tempestini înaintea ultimelor două probe speciale.

După ce a fost cel mai rapid pilot în prima zi de concurs de la Brașov, Mads Ostberg a debutat cu stângul în dimineața celei de-a doua zi de concurs. Pe faimoasă specială de la Babarunca, campionul mondial din Rally2 a ales în mod neinspirat pneuri slick și a pierdut mai mult de jumătate din avantajul deținut în fața lui Simone Tempestini.

Șocul a venit înaintea startului probei speciale de la Muntele Roșu. Norvegianul și-a anunțat abandonul, fiind nevoit să spună pas ultimelor două probe speciale din TESS Brașov Rally datorită unor probleme de natură tehnică. Actualmente, nu se cunosc detalii mai specifice asupra abandonului său.

Prin urmare, datorită abandonului pilotului norvegian, Simone Tempestini urcă în fruntea raliului și este favorit la victoria finală în TESS Brașov Rally. Bogdan Marișca și Sebastian Barbu completează podiumul provizoriu al raliului brașovean.

TESS Brașov Rally continuă cu a șaptea probă specială, cea de la Muntele Roșu, pe o distanță de 26, 05 kilometri. Tot astăzi, vom avea parte și de power stage-ul programat mai târziu, la Poiana Brașov.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Raliul Brașovului
Photocredit: Raliul Brașovului
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Raliul Brașovului

Latest Posts

Don't Miss