GP24 Media

LATEST POSTS

M-sport Woda despre ”realizarea remarcabilă” a lui Torn în ERC

Vizualizări: 21711

Maciej Woda, directorul echipei M-Sport Polonia, l-a lăudat pe Ken Torn după dublul titlu al estonianului la FIA European Rally Championship.

Subiect al unei confirmări finale, Torn, care a fost co-pilotat de colegul său estonian, Kauri Pannas, este câștigătorul titlurilor ERC3 și ERC3 Junior pentru 2020, într-un Ford Fiesta Rally4 echipat cu Pirelli de la M-Sport Polonia și rulat de Orsák Rally Sport.

„Aceasta este o realizare absolut remarcabilă pentru Ken, Kauri și pentru toată lumea de la M-Sport Polonia”, a spus Woda. „Ken a revenit anul acesta la campionatul ERC3 cu mare viteză și determinare, dar a fost bine echilibrat, cu o maturitate de care ar trebui să fie cu adevărat mândru. A reușit să urce direct în Fiesta sa Rally4 și să ofere performanțe de top la fiecare raliu.”

„A existat multă anticipare cu privire la ce mașină Rally4 va ieși în top în ERC3 anul acesta. Cred că am demonstrat cu convingere că Fiesta Rally4 nu este doar competitivă pe diferitele suprafețe și condiții cu care ne-am confruntat, ci este chiar capabilă să câștige.”

„Sunt atât de mândru de realizările pe care le-am avut ca echipă anul acesta, câștigând la Roma, un loc pe podium la Liepāja și o victorie incredibilă în Ungaria. Vreau să mulțumesc tuturor din Krakow pentru toată munca depusă în acest an, până acum a a dat rezultate, așa că să continuăm să tragem și să privim înainte.”

„Aș dori, de asemenea, să mulțumesc enorm lui ERC, Eurosport Events și FIA pentru că au oferit un campionat în astfel de circumstanțe dificile, sunt un credit pentru acest sport și suntem atât de recunoscători pentru munca și efortul depus pentru a face ca acest sezon să se întâmple. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES