More

  Latest Posts

  M-sport Woda despre ”realizarea remarcabilă” a lui Torn în ERC

  Maciej Woda, directorul echipei M-Sport Polonia, l-a lăudat pe Ken Torn după dublul titlu al estonianului la FIA European Rally Championship.

  Subiect al unei confirmări finale, Torn, care a fost co-pilotat de colegul său estonian, Kauri Pannas, este câștigătorul titlurilor ERC3 și ERC3 Junior pentru 2020, într-un Ford Fiesta Rally4 echipat cu Pirelli de la M-Sport Polonia și rulat de Orsák Rally Sport.

  „Aceasta este o realizare absolut remarcabilă pentru Ken, Kauri și pentru toată lumea de la M-Sport Polonia”, a spus Woda. „Ken a revenit anul acesta la campionatul ERC3 cu mare viteză și determinare, dar a fost bine echilibrat, cu o maturitate de care ar trebui să fie cu adevărat mândru. A reușit să urce direct în Fiesta sa Rally4 și să ofere performanțe de top la fiecare raliu.”

  „A existat multă anticipare cu privire la ce mașină Rally4 va ieși în top în ERC3 anul acesta. Cred că am demonstrat cu convingere că Fiesta Rally4 nu este doar competitivă pe diferitele suprafețe și condiții cu care ne-am confruntat, ci este chiar capabilă să câștige.”

  „Sunt atât de mândru de realizările pe care le-am avut ca echipă anul acesta, câștigând la Roma, un loc pe podium la Liepāja și o victorie incredibilă în Ungaria. Vreau să mulțumesc tuturor din Krakow pentru toată munca depusă în acest an, până acum a a dat rezultate, așa că să continuăm să tragem și să privim înainte.”

  „Aș dori, de asemenea, să mulțumesc enorm lui ERC, Eurosport Events și FIA pentru că au oferit un campionat în astfel de circumstanțe dificile, sunt un credit pentru acest sport și suntem atât de recunoscători pentru munca și efortul depus pentru a face ca acest sezon să se întâmple. ”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss