Latest Posts

M-Sport și Sparco extind acordul de parteneriat

Vizualizări: 32563

M-Sport și Sparco au convenit o prelungire de doi ani a acordului de parteneriat. Odată cu lucrul la un nou design al scaunelor pentru echipa M-Sport Ford World Rally Team, parteneriatul va include acum noi proiecte în curs de cercetare și dezvoltare la M ‑ Sport Polonia.

„Suntem o echipă foarte pasionată și pentru noi a fost întotdeauna important să lucrăm cu oameni care împărtășesc acest entuziasm”, a declarat Malcolm Wilson OBE, director general la M-Sport. „Proiectarea și dezvoltarea unora dintre cele mai avansate produse tehnice de pe piață, inovația și calitatea [Sparco] nu este la niciunul și sunt încântat să văd că parteneriatul continuă până în 2020-21.”

Cu ambele companii care au avut succes ca parteneriat anterior, cu piloți, co-piloți și tehnicieni care beneficiază de acces la tehnologia Sparco, noul acord extinde relația de lungă durată dintre M-Sport și Sparco.

Proiectând îmbrăcăminte avansată din punct de vedere tehnic și echipamente de siguranță, Sparco încearcă să ofere inovație în cadrul motorsportului și lucrează strâns cu partenerii săi pentru a crea noi produse și tehnologii.

Claudio Pastoris, CEO Sparco, a adăugat: „Relația dintre Sparco și M-Sport este acum mai veche de 20 de ani. Speranța este cu siguranță să repetăm ​​împreună victoriile sezoanelor trecute prin a concura la cele mai înalte niveluri ale unei serii, Campionatul Mondial de Raliuri (FIA WRC), care este o parte fundamentală a istoriei a ambelor companii ”.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: M-Sport Ford World Rally Team
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss