More

  Latest Posts

  M-Sport și Sparco extind acordul de parteneriat

  M-Sport și Sparco au convenit o prelungire de doi ani a acordului de parteneriat. Odată cu lucrul la un nou design al scaunelor pentru echipa M-Sport Ford World Rally Team, parteneriatul va include acum noi proiecte în curs de cercetare și dezvoltare la M ‑ Sport Polonia.

  „Suntem o echipă foarte pasionată și pentru noi a fost întotdeauna important să lucrăm cu oameni care împărtășesc acest entuziasm”, a declarat Malcolm Wilson OBE, director general la M-Sport. „Proiectarea și dezvoltarea unora dintre cele mai avansate produse tehnice de pe piață, inovația și calitatea [Sparco] nu este la niciunul și sunt încântat să văd că parteneriatul continuă până în 2020-21.”

  Cu ambele companii care au avut succes ca parteneriat anterior, cu piloți, co-piloți și tehnicieni care beneficiază de acces la tehnologia Sparco, noul acord extinde relația de lungă durată dintre M-Sport și Sparco.

  Proiectând îmbrăcăminte avansată din punct de vedere tehnic și echipamente de siguranță, Sparco încearcă să ofere inovație în cadrul motorsportului și lucrează strâns cu partenerii săi pentru a crea noi produse și tehnologii.

  Claudio Pastoris, CEO Sparco, a adăugat: „Relația dintre Sparco și M-Sport este acum mai veche de 20 de ani. Speranța este cu siguranță să repetăm ​​împreună victoriile sezoanelor trecute prin a concura la cele mai înalte niveluri ale unei serii, Campionatul Mondial de Raliuri (FIA WRC), care este o parte fundamentală a istoriei a ambelor companii ”.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: M-Sport Ford World Rally Team


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss