More

  Latest Posts

  M-Sport numește un nou director tehnic înainte de sezonul WRC 2022

  M-Sport l-a promovat pe Chris Williams ca director tehnic înainte de sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Raliuri.

  Echipa britanică a anunțat că îl va promova Williams ca șef al departamentului tehnic cu mai puțin de o lună înainte de începerea sezonului 2022, care va vedea WRC-ul îmbrățișând tehnologia hibridă ca parte a noului său regulament Rally1.

  Numirea vine și la șapte luni după ce Christian Loriaux a ales să părăsească funcția de director tehnic M-Sport pentru a se muta la rivalii Hyundai.

  Promovarea lui Williams vine după aproape 25 de ani de serviciu la M-Sport, care a ajutat la dezvoltarea mai multor mașini care se întind până la mașina Ford Fiesta ST Group N a echipei din 2005.

  De atunci, Williams a fost implicat în mai multe proiecte de inginerie care s-au mutat la Fiesta WRC în 2015 și a fost însărcinat cu proiectarea și dezvoltarea Fiesta WRC 2017, care a înregistrat 32 de victorii și 68 de podiumuri în ultimele cinci sezoane.

  Williams a fost, de asemenea, puternic implicat în nașterea maşinii M-Sport Rally1 Ford Puma, care va debuta anul acesta.

  „Este un privilegiu să mi se ofere oportunitatea de a conduce echipa tehnică în ansamblu, în special într-un moment în care se va vedea o schimbare atât de importantă în sportul pe care îl iubim”, a spus Williams.

  „Avem o echipă mică de ingineri și designeri inovatori, dedicați și hotărâți și sunt onorat să îi ajut, să îi ghidez și să îi sprijin pentru a produce mașini care concurează și câștigă la cele mai înalte niveluri ale sportului cu motor.”

  M-Sport

  Șeful M-Sport, Malcolm Wilson, a adăugat: „Chris a fost responsabil pentru multe proiecte de succes la M-Sport și fără angajamentul și determinarea lui nu am fi în poziția în care suntem astăzi.

  „Din istoricul său dovedit de mașini de competiție, este logic să treacă la rolul de Director Tehnic și să supravegheze toate aspectele de inginerie ale afacerii.

  „Aștept cu nerăbdare să văd nu doar Puma Rally1 Hybrid debutând la Monte Carlo, unde sunt sigur că va funcționa așa cum ne așteptăm, ci și alte proiecte pe care Chris și echipa sa le vor dezvolta pentru a duce M-Sport mai departe în viitor.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss