More

  Latest Posts

  M-Sport face „progrese bune” cu noua mașină WRC 2022.

  Șeful programului Campionatului Mondial de Raliuri la M-Sport spune că munca la nouă mașină WRC pentru 2022 progresează „foarte bine” în prezent, în ciuda faptului că majoritatea forței sale de muncă se află în șomaj tehnic. Cu WRC în așteptare din cauza pandemiei COVID-19, Richard Millener a confirmat că timpul liber este folosit pentru a urmări rapid elementele proiectului, deși nu a fost anunțat pe ce model Ford se bazează.

  Millener își propune să aibă primul mașina de test disponibil pentru a testa până la începutul anului viitor. Folosind același motor de bază ca actualul Fiesta WRC, acesta va fi asociat cu un sistem hibrid de recuperare a energiei furnizat de Compact Dynamics. Energia stocată în bateria de bord poate fi folosită pentru alimentarea noilor vehicule Rally1 pe secțiunile de drum și pe întinderi de probe speciale specificate de organizatori.

  Găsirea unui acord cu FIA și producătorii rivali Hyundai și Toyota cu privire la părțile finale ale reglementărilor tehnice din ultimele săptămâni a fost un alt ajutor masiv, potrivit Millener, care a văzut un număr de colegi la sediul companiei redus temporar cu 98%. „Timpul neașteptat de inactivitate de la evenimente a făcut ca designerii noștri să poată progresa bine cu cercetarea inițială și proiectarea mașinii”, a explicat el.

  „Facem progrese bune, dar există câteva noi provocări în același timp, deoarece avem doar un procent foarte mic din forța de muncă, care lucrează la acest lucru, deci nu totul poate fi cu viteză maximă în acest moment”. „Majoritatea persoanelor implicate în faza actuală a autoturismului pentru WRC 2022 nu ar călători la evenimente, dar lipsa evenimentelor a însemnat că a fost mai ușor să fie mai concentrat asupra sarcinii în mână”.

  Ford Performance – brațul sportiv al Ford Motor Company și partenerul tehnic al M-Sport în Campionatul Mondial de Raliuri – a fost în contact regulat cu Millener și echipa sa. „Fără ei acest proiect ar fi imposibil”, a spus el. „Ne oferă ajutor și proiectare pentru toate părțile mașinii – nu doar pentru o anumită zonă”.

  „Avem întâlniri virtuale zilnice cu diverși personal Ford din Europa și SUA pentru a ne asigura că lucrăm împreună pentru a produce cea mai bună mașină pe care o putem”. „Cu reglementările care trebuiau să intre în vigoare la prima rundă în 2022, nu avem atât de mult timp (să lucrăm la mașină)”. „Cred că realist am dori să vedem o mașină care circulă timp de 12 luni înainte de a începe prima rundă a seriei. După cum puteți aprecia, asta nu ne dă mult timp”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss