Latest Posts

Lupta stransa in CAMPIONATUL NATIONAL DE VITEZA IN COASTA 2 la etapa de la Resita.

Vizualizări: 11952

Desfasurarea etapelor din Campionatul National de Viteza in Coasta, respectiv Campionatul National de Viteza in Coasta 2 au continuat in weekendul 4, 5 iulie cu etapa de la Resita, fiind cea de-a doua etapa din acest sezon.  Sub o desfasurare de forte incredibila, concurentii s-au bucurat de un traseu de aproximativ 4,75km foarte tehnic, virajat, ce necesita o atentie sporita.

Lupta stransa in CAMPIONATUL NATIONAL DE VITEZA IN COASTA 2 la etapa de la Resita.Din nou, sportivii timiseni au fost la inaltime, reusind sa obtina rezultate foarte bune. Constantin Raducioiu, pilotul local cu experienta in acest domeniu a reusit sa participe la aceasta etapa, obtinand un loc 2 la clasa A2.“Fiind etapa de casa, Resita si Valea Domanului imi sunt la suflet. Am pornit de la ideea “cum ar fi sa pilotez iar”, iar prietenul meu francez mi-a pus la dispozitie masina de curse cu tot echipamentul necesar, lucru pentru care nu stiu cum sa ii multumesc.” Aceasta poveste de prietenie intre cei doi piloti a inceput de mult, in garaj,in timp ce pregateau mai multe masini de curse, iar dorul de curse si de fosta echipa i-a facut sa se reintalneasca sis a porneasca impreuna in aceasta aventura numita Viteza in Coasta. “Aceasta aventura a inceput la intoarcerea de la Raliul Argesului unde eu am fost copilotul lui Adrian Minea, Gilles a facut echipa cu Mircea Samuil, iar Claudiu a facut parte din asistenta. Atunci am simtit nevoia sa facem o etapa impreuna, ca in vremurile bune. Dupa multe nopti nedormite petrecute in garaj reparand masinile de curse, drumurile noastre s-au despartit din lipsa unui buget.”

Lupta stransa in CAMPIONATUL NATIONAL DE VITEZA IN COASTA 2 la etapa de la Resita.Pentru dorul de curse si prietenia ce ii leaga, cu o saptamana inainte de etapa a inceput aventura pregatirii masinii de curse care a avut nevoie de cateva modificari, la baza fiind o masina de rally. “Mi-am dorit sa ma reacomodez cu masina de curse, sa simt iar adrenalina, sa simt limita unui viraj si sa ma bucur iar de senzatii frumoase.” Evident ca toata lumea s-a mobilizat in obtinerea unui rezultat bun, unei etape frumoase, materialul de concurs fiind imprumutat de la pilotul Romain Gilles. “Nu am dat masina de concurs pana acum la nimeni, insa dorul de fosta echipa si ideea de a mai petrece o etapa impreua m-a impins sa fac acest pas. Pe de alta parte Costi a muncit atat de mult la aceasta masina incat nu il puteam refuza. El tot timpul m-a sustinut la fiecare etapa la care am participat.”, a declarant pilotul si prietenul Romain Gilles.

Lupta stransa in CAMPIONATUL NATIONAL DE VITEZA IN COASTA 2 la etapa de la Resita.Pe langa distractie si dorul de curse, baietii s-au mobilizat incat sa apara si rezultate la aceasta etapa, astfel pilotul Constantin Raducioiu a reusit sa obtina in cadrul diviziei secunde a Campionatului National de Viteza in Coasta un loc 2 la Clasa A2 si un loc 4 la grupa A. La aceasta divizie podiumurile au fost completate de piloti cu experienta, Cosmin Oprinesc reusind sa se impuna in fruntea clasamentului.

Galerie Foto: Arhiva personala

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss