Latest Posts

Lupta pentru Titlul de Campion Absolut la Viteză în Coastă se dă la Poiana Brașov

Vizualizări: 11482

Un total de 93 de piloți vor lua startul în ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Opel, de la Poiana Brașov. Toți ochii vor fi ațintiți asupra confruntării dintre Lucian Răduț și Andrei Dumitrescu.

Runda a șaptea va decide campionul atât la Open, acolo unde duelul final se dă între Răduț și Dumitrescu, dar și la echipe, unde Yacco Racing se va duela cu Rally Dream Team.

Înaintea competiției de la Poiana Brașov, Dumitrescu a strâns 111 puncte, în timp ce Răduț are 107 puncte. Conform regulamentului, punctajul final se realizează pe sistemul N-1.

Astfel, Răduț va pierde cele 4 puncte din etapa a șasea, în timp ce liderului nu i se vor scădea puncte deoarece are un abandon în runda a treia.

Costi Stratnic este și el prezent pe lista de înscrieri de la Poiana Brașov și își poate asigura locul pe podiumul final, o premieră personală pentru acesta.

Lista completă de înscrieri este disponibilă aici

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: FRAS

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss