More

  Latest Posts

  Lupta pentru Titlul de Campion Absolut la Viteză în Coastă se dă la Poiana Brașov

  Un total de 93 de piloți vor lua startul în ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Opel, de la Poiana Brașov. Toți ochii vor fi ațintiți asupra confruntării dintre Lucian Răduț și Andrei Dumitrescu.

  Runda a șaptea va decide campionul atât la Open, acolo unde duelul final se dă între Răduț și Dumitrescu, dar și la echipe, unde Yacco Racing se va duela cu Rally Dream Team.

  Înaintea competiției de la Poiana Brașov, Dumitrescu a strâns 111 puncte, în timp ce Răduț are 107 puncte. Conform regulamentului, punctajul final se realizează pe sistemul N-1.

  Astfel, Răduț va pierde cele 4 puncte din etapa a șasea, în timp ce liderului nu i se vor scădea puncte deoarece are un abandon în runda a treia.

  Costi Stratnic este și el prezent pe lista de înscrieri de la Poiana Brașov și își poate asigura locul pe podiumul final, o premieră personală pentru acesta.

  Lista completă de înscrieri este disponibilă aici

  Sursa: FRAS


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss