More

  Latest Posts

  Lupta epică pentru titlul MotoGP

  Foști coechipieri în Moto3, Fabio Quartararo și Joan Mir sunt favoriții la titlu în acest sezon. Cu Mark Maquez (de 8 ori campion) încă pe dinafară, din cauza accidentării, lupta acerbă pare se între cei doi. Quartararo este singurul care a câștigat de mai multe ori în 2020, francezul având acum trei victorii după un masterclass în Barcelona.

  Mir nu a câștigat încă o cursă, dar este la cel de-al treilea podium consecutiv- primul pilot Suzuki care a ajuns la acesta performanță de la Kenny Roberts Jr în 2000.

  Cu Andrea Dovizioso (Ducati) care se chinuie să găsească un ritm bun de când a câștigat GP-ul din Austria și Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP), care ajunge pe prima poziție într-o săptămână și P9 următoarea, El Diablo și Mir sunt singurii care dau semne se luptă pentru titlu.

  Opt puncte îi separă pe francez și spaniol care se îndreaptă spre cursa de casă a lui Quartararo în legendarul circuit de la Le Mans, cu Viñales și Dovizioso coborând pe 18 și, respectiv, 24.

  Quartararo pare de neoprit. În GP-ul Catalan, a trecut de Jack Miller (Pramac Racing), Valentino Rossi (Monster Energy Yamaha GP) și de coechipierul Franco Morbidelli, obținând victoria. Toți 3 au făcut greșeli în cursă, Quartararo însă, a mers perfect.

  Cu toate acestea, Mir și Suzuki au un ritm incredibil. Dacă GP-ul Catalan ar fi avut un tur în plus, probabil Mir ar fi luat locul întâi. Deși nu a luat startul ultimelor trei curse de pe cele mai bune poziții, de fiecare dată a reușit urce pe podium.

  Pentru Quartararo, ultima victorie, a fost „cel mai bun moment din viața mea”. El și cu Mir par aibă cea mai bună formă din campionat. Dar sezonul mai are 6 etape, deci putem ne așteptăm la orice răsturnare de situație.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss