GP24 Media

LATEST POSTS

Luna mai dă startul a șase evenimente ERC Junior/ ERC 3 Junior

Vizualizări: 22721

Campionatele FIA ERC Junior și ERC3 Junior din 2021 constau în șase runde, piloții numărându-și cele mai bune cinci scoruri.

Cu patru evenimente pe asfalt și două pe pietriș, sezonul ERC Junior / ERC3 Junior este programat să înceapă la Rally Islas Canarias în perioada 6-8 mai și urmează să se încheie la Rally Hungary în perioada 22-24 octombrie.

Calendarul este după cum urmează:

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Runda 1: Rally Islas Canarias (asfalt), 6-8 mai 2021
Runda 2: Rally Poland 77 (pietriș), 18-20 iunie 2021
Runda 3: Rally Liepāja (Letonia, pietriș), 1-3 iulie 2021
Runda 4: Rally di Roma Capitale (Italia, asfalt), 23-25 iulie 2021
Runda 5: Barum Czech Rally Zlín 50 (asfalt), 27-29 august 2021
Runda 6: Rally Hungary (asfalt), 22-24 octombrie 2021

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES