GP24 Media

LATEST POSTS

Lui Hamilton nu îi place numărul 1 deloc, în ciuda ieșirii cu el pe nasul mașinii în FP1 la Abu Dhabi

Vizualizări: 14029

Lewis Hamilton, de cinci ori campion mondial a explicat de ce a ales să iasă pe circuit cu numărul unu pe Mercedes-ul său în prima sesiune de  antrenamente de la Abu Dhabi.

„Mie personal nu îmi place, nu îmi place deloc.

„A fost pentru o singură sesiune, deci nu prea înseamnă nimic.

„Motivul pentru care am făcut-o este că pentru șase ani, și îmi amintesc când echipa avea numărul 1, Jenson Button a luat titlul, iar apoi a plecat la McLaren și a luat numărul cu el.

„A fost ciudat că McLaren au putut să aibă #1 pe mașină. Următoarea echipă poate face asta, oriunde mergi.

„De când suntem campioni mondial nu am avut #1 pe mașină niciodată și am zis că ar fi cool dacă îl avem pe mașină măcar pentru o sesiune.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Măcar să aibă o poză undeva de care pot fi mândri, pot să se mândrească că suntem numărul 1.

Hamilton spune că nu plănuiește să schimbe numărul  44 cu numărul 1 pentru la anul, adăugând că 44 este special petnru el și a devenit o parte simbolică din viața lui.

„44 este numărul meu special, dar pentru toată lumea pe mașina mea, în particular, spuneau când călătoreau că vedeau un număr 44, sau un zbor cu numărul 44, a devenit o parte din viețile lor ceea ce este grozav pentru că este exact la fel și pentru mine.”

Foto-credit: Mercedes-AMG F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES