More

  Latest Posts

  Lucrurile au început să se schimbe la Williams – Roberts

  Directorul echipei Williams, Simon Roberts, care a înlocuit-o pe Claire Williams, după ce formația a fost preluată de Dorilton Capital, spune că „lucrurile au început să se schimbe”, înaintea sezonului din 2021.

  „Ei mai dețin încă nouă companii”, a explicat Roberts. „Aceasta este cea de-a 10-a achiziție și toate proiectele în care s-au implicat de-a lungul anilor, au fost pe termen lung. Noi suntem puțin diferiți, deoarece suntem o echipă de curse. Situația se modifică și în fabrică.”

  S-a anunțat săptămână aceasta că Williams a ajuns la un parteneriat mai apropiat cu Mercedes care le va oferi diferite elemente „transferabile”, din 2022.

  „Facem o grămadă de investiții pentru anii următori”, a declarat Roberts. Cu toate acestea, Williams nu vrea să ajungă o echipă de categoria B, la fel ca AlphaTauri, Aston Martin și Haas. „Vedem avantajele, dar nu vrem să fim B-team. Vrem să ne păstrăm independența, dar să devenim mai competitivi.”

  „În termeni mai simpli, dacă suntem buni la ceva și putem face – mai rapid pe piață, mai rapid pe circuit – ar trebui să ne axăm pe asta. Dacă e ceva la care nu ne descurcăm, atunci trebuie să fim pregătiți să cumpărăm, de unde se poate.”

  „Trebuie să ne asigurăm că dacă producem șasiuri, ne descurcăm foarte bine la asta și această filosofie, se aplică și pentru restul monopostului. Dar suntem independenți, așa vom rămâne, însă există posibilitatea de colaborare”, a încheiat Roberts.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss