GP24 Media

LATEST POSTS

Lucrurile au început să se schimbe la Williams – Roberts

Vizualizări: 9676

Directorul echipei Williams, Simon Roberts, care a înlocuit-o pe Claire Williams, după ce formația a fost preluată de Dorilton Capital, spune că „lucrurile au început să se schimbe”, înaintea sezonului din 2021.

„Ei mai dețin încă nouă companii”, a explicat Roberts. „Aceasta este cea de-a 10-a achiziție și toate proiectele în care s-au implicat de-a lungul anilor, au fost pe termen lung. Noi suntem puțin diferiți, deoarece suntem o echipă de curse. Situația se modifică și în fabrică.”

S-a anunțat săptămână aceasta că Williams a ajuns la un parteneriat mai apropiat cu Mercedes care le va oferi diferite elemente „transferabile”, din 2022.

„Facem o grămadă de investiții pentru anii următori”, a declarat Roberts. Cu toate acestea, Williams nu vrea să ajungă o echipă de categoria B, la fel ca AlphaTauri, Aston Martin și Haas. „Vedem avantajele, dar nu vrem să fim B-team. Vrem să ne păstrăm independența, dar să devenim mai competitivi.”

„În termeni mai simpli, dacă suntem buni la ceva și putem face – mai rapid pe piață, mai rapid pe circuit – ar trebui să ne axăm pe asta. Dacă e ceva la care nu ne descurcăm, atunci trebuie să fim pregătiți să cumpărăm, de unde se poate.”

„Trebuie să ne asigurăm că dacă producem șasiuri, ne descurcăm foarte bine la asta și această filosofie, se aplică și pentru restul monopostului. Dar suntem independenți, așa vom rămâne, însă există posibilitatea de colaborare”, a încheiat Roberts.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES