Latest Posts

Lucrul continuă la Glickenhaus

Vizualizări: 30526

Scuderia Cameron Glickenhaus continuă asamblarea modelului său 007C, care va concura în WEC în clasa Le Mans Hypercar din 2021. Motorul, dezvoltat în Franța de Pipo Moteurs, a ajuns la Podium Advanced Technologies din Italia.

Prototipul urmează să intre pe pistă la începutul anului pentru un botez competitiv de foc, așteptat în martie la 1000 de mile de la Sebring. Producătorul american nu a anunțat încă numele piloților care vor rula cu 007C. Câteva nume de piloți cu experiență au fost auzite ici și colo.

Lucrul continuă la Glickenhaus

Lucrul continuă la Glickenhaus

Lucrul continuă la Glickenhaus

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Scuderia Cameron Glickenhaus
Photocredit: Scuderia Cameron Glickenhaus
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Scuderia Cameron Glickenhaus

Latest Posts

Don't Miss