GP24 Media

LATEST POSTS

Lucien Hora a dominat prima zi la Râșnov

Vizualizări: 13986

Lucien Hora, de șase ori campion național absolut, a revenit spectaculos pe traseul de concurs și a obținut cel mai bun timp în prima zi a Trofeului Serus, prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Cu 86 de piloți validați pentru start, etapa a bifat și câteva premiere pentru noul sezon competițional. A fost înregistrată prima mașină electrică într-o etapă de coastă, Sorin Ghișoi pilotând același Volkswagen Golf cu care a fost forelighter în 2018. Acesta a reușit să obțină un 61 general după manșa de antrenamente cronometrate.

Totodată, Dacia Revival a pornit cu trei mașini la start. Dan Spuderka (Dacia 1300), Edwin Keleti (Dacia Sport) și Mihai Alexandrescu (Dacia 1310) au încheiat cu brio prima zi.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Întors la Râșnov, ultima cursă pe care a câștigat-o până la pauză, Lucien Hora (Lola B99/50) a reușit timpul zilei, încheind manșa a doua de antrenament în 1:51,31. Lucian Răduț a obținut al doilea timp, fiind cronometrat cu 1:52,115, în timp ce Emil Nestor (Norma M20 FC) a fost al treilea cu 1:55,245.

În top 10 timpi ai zilei s-au mai clasat Mihai Leu, Silviu Dumitrescu, Călin Fagadar, Costi Stratnic, Marian Nica, Valentin Porcișteanu și Dani Oțil.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Un total de 8 piloți s-au înscris la divizia istorice, iar campionul ultimilor ani, Cătălin Cedric Ghigea a înregistrat cel mai bun timp al zilei de sâmbătă.

Unul dintre marii favoriți ai cursei, Bogdan Cuzma a fost nevoit să abandoneze la mijlocul zilei din cauza problemelor tehnice. De asemenea, Cătălin Cismaru și Claudiu Erhan, au ieșit în decor și au fost nevoiți să părăsească etapa. 

De anul acesta, clasamentele se vor actualiza după regulamentul FIA, astfel că întreg campionatul se va împărți în două categorii.

Rezultatele zilei sunt disponibile pe www.live.fras.ro

Duminică, de la ora 09:00, vor avea loc ultimele două manșe de recunoașteri, iar de la 13:00 vor începe manșele de concurs. Cele două urcări vor fi transmise live video pe pagina de facebook a FRAS.

  • Sursa: FRAS
  • Photocredit: Rallycow
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES