Latest Posts

Lorenzo: M-am simțit precum un rege al lumii timp de două luni alături de Ducati

Vizualizări: 10981

Jorge Lorenzo spune că trebuie să reflecteze asupra perioadei de doi ani alături de Ducati. O perioadă pe care o vede printr-un filtru trist, nereușind să își atingă țelul de a deveni campion mondial MotoGP, dar, este de părere că sunt și multe lucruri pozitive, precum o perioadă de două luni de mai devreme din sezon, în care s-a simțit precum „un rege al lumii”.

Pilotul spaniol și-a încheiat timpul la Ducati cu un rezultat slab, reușind doar un mediocru loc 12 la Marele Premiu MotoGP de la Valencia, luptându-se atât cu condițiile meteorologice nefavorabile cât și cu încheietura sa proaspăt operată de la mâna stângă.

Cursa de la Valencia a fost ultima cursă a pilotului alături de echipă, acesta plecând către Repsol Honda. Lorenzo privește ultimii doi ani obiectiv, cântărind atât lucrurile bune cât și pe cele rele.

Cu toate că a fost dezamăgit că nu a reușit să devină primul campion mondial pentru Ducati de la titlul lui Casey Stoner din 2007, este de părere că poate pleca cărând cu el un sentiment bun, ajutândui pe cei de la Ducati să construiască „cea mai completă” motocicletă de pe grilă, alături de perioada sa de glorie, cu rezultate foarte bune în rundele din vară.

„Prima victorie, la Mugello, a fost una specială, pentru că a fost în Italia cu o motocicletă Italiană, mai lipsea doar să fiu Italian, dar măcar sunt latin, a fost foarte specială pentru că a venit după mai bine de un an și jumătate de greutăți.

„Repetarea succesului de la Montmelo a fost și ea foarte plăcută, urmată de un loc doi la Brno și o altă victorie în Austria luptând cu Marc.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Pentru două luni, eram cei mai buni, și mă simțeam precum un rege al lumii.”

Foto-credit: Jorge Lorenzo 99

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss