Latest Posts

Lorenzo își întârzie decizia de la Sepang până sâmbătă dimineața

Vizualizări: 18671

Jorge Lorenzo și-a întârziat decizia în legătură cu posibila sa participare în Marele Premiu MotoGP al Malaeziei până sâmbătă dimineața.

Pilotul a fost declarat sănătos joi și va putea, teoretic, concura în Marele Premiu MotoGP al Malaeziei de duminică. Acesta a completat 21 de tururi în cele două sesiuni de antrenamente de vineri, dar a fost cel mai lent în ambele.

Cel mai bun timp al său a fost de 2m03.204s, depus dimineață, la mai bine de 3 secunde și jumătate mai lent decât liderul de atunci, Alex Rins.

Ducati l-au pus pe pilotul de testare, Michele Pirro, în standby, în caz că Lorenzo va decide că nu poate continua weekend-ul.

Dacă s-ar retrage, evenimentul de la Sepang ar fi al patrulea la rând pe care pilotul spanion este forțat să îl rateze de la uriașul său accident din Tailanda, care l-a eliminat ca potențial competitor în acea cursă, cât și în cursele din Japonia și Australia.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss