More

  Latest Posts

  Lorenzo își întârzie decizia de la Sepang până sâmbătă dimineața

  Jorge Lorenzo și-a întârziat decizia în legătură cu posibila sa participare în Marele Premiu MotoGP al Malaeziei până sâmbătă dimineața.

  Pilotul a fost declarat sănătos joi și va putea, teoretic, concura în Marele Premiu MotoGP al Malaeziei de duminică. Acesta a completat 21 de tururi în cele două sesiuni de antrenamente de vineri, dar a fost cel mai lent în ambele.

  Cel mai bun timp al său a fost de 2m03.204s, depus dimineață, la mai bine de 3 secunde și jumătate mai lent decât liderul de atunci, Alex Rins.

  Ducati l-au pus pe pilotul de testare, Michele Pirro, în standby, în caz că Lorenzo va decide că nu poate continua weekend-ul.

  Dacă s-ar retrage, evenimentul de la Sepang ar fi al patrulea la rând pe care pilotul spanion este forțat să îl rateze de la uriașul său accident din Tailanda, care l-a eliminat ca potențial competitor în acea cursă, cât și în cursele din Japonia și Australia.

   

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss