More

  Latest Posts

  Lorenzo Gresini dezminte vestea morții lui Fausto Gresini

  La scurt timp după ce vestea morții lui Fausto Gresini s-a răspândit în jurul comunității fanilor de MotoGP din întreaga lume, Lorenzo Gresini, fiul lui Fausto, a dezmințit vestea prin intermediul profilului personal de Facebook.

  Numeroase surse din presa italiană au anunțat pe rețelele de socializare știrea privind decesul lui Fausto Gresini. Prin intermediul postării sale, Lorenzo Gresini a confirmat faptul că tatăl său este în continuare în viață, dar și starea extrem de critică în care acesta se află.

  Fausto Gresini se află internat în spital de la sfârșitul anului trecut. Managerul italian a împlinit recent vârsta de 60 de ani, pe data de 23 ianuarie. De-a lungul ilustrei sale cariere de sportiv, Gresini și-a adjudecat două titluri mondiale, la clasa 125 cmc, în 1985 și 1987.

  După retragerea din activitatea sportivă la finele anului 1994, el a pornit proiectul Gresini Racing în 1997. De-a lungul istoricului participărilor echipei italiene în motomondial, ea a reușit să-și adjudece patru titluri mondiale, prin Daijiro Kato, în 2001, la clasa 250 cmc, Toni Elias, la Moto2, în 2010, Jorge Martin, la Moto3, în 2018 și Matteo Ferrari, la MotoE, în 2019.

  Totodată, Fausto Gresini a lansat foarte mulți piloți de top ai campionatului mondial de motociclism și a fost cunoscut ca fiind ultimul team manager al regretatului Marco Simoncelli, decedat în 2011 în timpul Marelui Premiu al Malaeziei.

  Echipa GP24 își cere scuze pentru eroare indusă de vestea falsă privind decesul lui Fausto Gresini și promitem să vă ținem la curent cu ultimele noutăți privind starea de sănătate a managerului italian.

  Sursa: Fanpage.it

  Photocredit: Fanpage.it


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss