GP24 Media

LATEST POSTS

Lorenzo Gresini dezminte vestea morții lui Fausto Gresini

Vizualizări: 9842

La scurt timp după ce vestea morții lui Fausto Gresini s-a răspândit în jurul comunității fanilor de MotoGP din întreaga lume, Lorenzo Gresini, fiul lui Fausto, a dezmințit vestea prin intermediul profilului personal de Facebook.

Numeroase surse din presa italiană au anunțat pe rețelele de socializare știrea privind decesul lui Fausto Gresini. Prin intermediul postării sale, Lorenzo Gresini a confirmat faptul că tatăl său este în continuare în viață, dar și starea extrem de critică în care acesta se află.

Fausto Gresini se află internat în spital de la sfârșitul anului trecut. Managerul italian a împlinit recent vârsta de 60 de ani, pe data de 23 ianuarie. De-a lungul ilustrei sale cariere de sportiv, Gresini și-a adjudecat două titluri mondiale, la clasa 125 cmc, în 1985 și 1987.

După retragerea din activitatea sportivă la finele anului 1994, el a pornit proiectul Gresini Racing în 1997. De-a lungul istoricului participărilor echipei italiene în motomondial, ea a reușit să-și adjudece patru titluri mondiale, prin Daijiro Kato, în 2001, la clasa 250 cmc, Toni Elias, la Moto2, în 2010, Jorge Martin, la Moto3, în 2018 și Matteo Ferrari, la MotoE, în 2019.

Totodată, Fausto Gresini a lansat foarte mulți piloți de top ai campionatului mondial de motociclism și a fost cunoscut ca fiind ultimul team manager al regretatului Marco Simoncelli, decedat în 2011 în timpul Marelui Premiu al Malaeziei.

Echipa GP24 își cere scuze pentru eroare indusă de vestea falsă privind decesul lui Fausto Gresini și promitem să vă ținem la curent cu ultimele noutăți privind starea de sănătate a managerului italian.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Fanpage.it
Photocredit: Fanpage.it
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES