GP24 Media

LATEST POSTS

Live Video: Campionatul National de Raliuri Betano – Raliul Argesului 2021 – PS 6 Transfagarasan.

Live
Vizualizări: 21769

În perioada 10.06.2021 – 12.06.2021 puteți urmări live online probele din cadrul etapei cu numărul 5 a Campionatului Național de Raliuri Betano, Raliul Argeșului 2021, conform programului următor :

Sâmbăta 12.06.2021:

  • 11:30 – PS 6 Transfăgărășan

YouTube video

  • 18:30 – Festivitatea de premiere

Vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare pentru a vă bucura de spectacolul oferit de către echipajele ce vor parcurge celebrele probe din jurul Câmpulungului respective fantasticul Transfăgărășan și vă dorim vizionare plăcuta!

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Raliul Argesului / RallyPhoto.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES