More

  Latest Posts

  Lipsa uleiului de motor ar putea distruge practica pentru Renault & McLaren

  Vizualizări: 5286

  Dintre toate problemele care s-ar putea întâmpla, nu te-ai aștepta de la asta! Uleiul de motor pentru echipele Renault și McLaren a suferit întârzieri în transport. Transportul maritim a fost întârziat din cauza taifunului, iar acum este blocat în vamă în Tokyo.

  Pentru McLaren, când plouă, se revarsă! Dar, de asemenea, Renault ar putea avea probleme deoarece lipsa de a participa la sesiunile de liberă practică de vineri ar putea fi dezastruoasă pentru lupta împotriva echipei Haas pentru locul patru în campionatul constructorilor.

  Red Bull, a treia echipă care rulează cu motoarele Renault, nu este afectată deoarece utilizează produse Exxon Mobil. Toate acestea, conform Auto Motor Und Sport.

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss