GP24 Media

LATEST POSTS

Lipsa uleiului de motor ar putea distruge practica pentru Renault & McLaren

Vizualizări: 22043

Dintre toate problemele care s-ar putea întâmpla, nu te-ai aștepta de la asta! Uleiul de motor pentru echipele Renault și McLaren a suferit întârzieri în transport. Transportul maritim a fost întârziat din cauza taifunului, iar acum este blocat în vamă în Tokyo.

Pentru McLaren, când plouă, se revarsă! Dar, de asemenea, Renault ar putea avea probleme deoarece lipsa de a participa la sesiunile de liberă practică de vineri ar putea fi dezastruoasă pentru lupta împotriva echipei Haas pentru locul patru în campionatul constructorilor.

Red Bull, a treia echipă care rulează cu motoarele Renault, nu este afectată deoarece utilizează produse Exxon Mobil. Toate acestea, conform Auto Motor Und Sport.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES