More

  Latest Posts

  Linia de start de pe circuitul Silverstone a fost redenumită, în onoarea lui Hamilton

  Silverstone a redenumit linia de start, de pe circuitul internațional, în onoarea lui Lewis Hamilton, după ce acesta a devenit de 7 ori campion mondial în Formula 1, în 2020. BRDC (British Racing Drivers’ Club), deținătorul circuitului Silverstone, a anunțat sâmbătă că linia de start va fi numită Hamilton Straight.

  Este singura porțiune de pe circuit care a fost redenumită după un pilot, recunoscandu-i astfel lui Hamilton, meritele, fiind din punct de vedere statistic, cel mai bun pilot din Marea Britanie, din istoria F1.

  Hamilton a câștigat Grand Prix-ul Britanic, de 7 ori (un număr record), 6 dintre victorii având loc pe configurația nouă, care include linia de fugă care îi poartă numele. Pilotul a primit veștile de la președintele BRDC, David Coulthard, sâmbătă, înaintea cursei finale din 2020, din Abu Dhabi.

  „Am fost încântat, în calitate de Președinte al BRDC, să îi transmit veștile lui Lewis astăzi”, a declarat Coulthard. „Este prima dată în istorie, când o parte a acestui circuit a fost redenumită după un pilot. Lewis a devenit o parte importantă a istoriei noastre, iar directorii clubului, împreună cu mine, am considerat că nu există o cale mai bună de a marca asta, decât prin redenumirea liniei iconice, pentru a-i recunoaște meritele.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss