Latest Posts

Liberty Media admite că în 2020 este posibil și un scenariu de zero curse.

Vizualizări: 11470

Liberty Media și-a refăcut finanțele pentru a elibera un fond de 1,4 miliarde de dolari pentru a salva Formula 1 în timpul crizei corona. Proprietarul F1 este citat de Christian Sylt jurnalistul de afaceri F1 al publicației Forbes, Sylt, care prezintă modul în care tranzacția complexă îi oferă capacitatea de a utiliza banii „pentru F1 în cazul întârzierii continue a sezonului, inclusiv păstrarea sănătății ecosistemului”.

CEO-ul Liberty, Greg Maffei, a dezvăluit că organizația are deja „avansat premii în bani pentru anumite echipe”. „Există cazuri în care am putea face mai mult din asta. Există și alte lucruri pe care le-am putea face pentru punerea la punct a echipelor care ar putea avea nevoie de ajutor”, a adăugat el.

Maffei a spus că Liberty are nevoie ca echipele să rămână „solide, deoarece acestea fac parte din ceea ce trebuie să facem curse cu succes în 2020, 2021 și nu numai”. Primele curse din 2020 ar trebui să se desfășoare fără spectatori, ceea ce înseamnă că promotorii curselor ar trebui să fie efectiv plătit decât să plătească o taxă.

Maffei a recunoscut că F1 va avea, evident, o rentabilitate mai mică, poate nici o rentabilitate pentru o perioadă. „Este o provocare”. „Cum facem ceva bun pentru fani?, dar echipele nu ar trebui să intre în faliment”, El a spus.

El a spus că F1 își propune să obțină din nou cursele „la un moment dat în această vară”, dar Liberty recunoaște, de asemenea, că ar putea exista „zero curse, oriunde de la 15-18 curse, (sau) curse care încep fără fani prezenți și doar echipele”.

Sursa: Forbes
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Forbes

Latest Posts

Don't Miss