Latest Posts

„Lewis m-a ajutat să devin un pilot mai bun”-Russell

Vizualizări: 9970

Înainte ca George Russell să ajungă la Williams, a stat un an cu Mercedes, ca pilot de rezervă. Russell a dezvăluit acum, că un punct crucial în formarea sa, ca pilot, a fost faptul că a putut să observe cum lucrează Lewis Hamilton în spatele cortinei. Russell s-a alăturat programului pentru juniori Mercedes, în 2017, iar funcția din 2018, i-a permis să participe la ședințele echipei, unde a putut să înțeleagă cum operează Hamilton, Bottas și echipa de ingineri.

„Nu am suficiente cuvinte de laudă pentru Lewis”, a spus Russell, într-un interviu pentru podcastul F1 Nation. „Cred că toată lumea știe cât este de bun – chiar și atunci când avea 2 sau 3 titluri. Dar pentru mine, fiindcă l-am și văzut cum lucrează îndeaproape, când m-am alăturat celor de la Mercedes, este mai mult decât talent pur.”

„Nu se trezește duminică dimineața, sare în monopost și e cel mai rapid. Face eforturi enorme și nu cred că este apreciat suficient pentru asta. Eu de asta îl respect și mai mult. Lucrează chiar și la cele mai nesemnificative detalii, doar ca să poată excela.”

„Am vorbit cu el după Imola și mi-a spus niște lucruri foarte înțelepte, care m-au făcut să înțeleg că el este mereu aici, dacă am nevoie. Am învățat multe de la Lewis doar din acele ședințe, am înțeles unde își îndreaptă atenția pentru a putea să facă monopostul să meargă mai rapid, cum își îmbunătățește stilul de pilotaj, iar asta m-a ajutat să devin, la rândul meu, un pilot mai bun.”

„Am înțeles cum să procedez, pentru a face monopostul să fie mai rapid și am corelat asta cu lucrurile pe care le-am observat la Lewis. El stabilește reperul pentru noi, în acest moment: pilot incredibil, om incredibil, am atât de mult respect pentru el.”

„Prima dată când am conștientizat ce sportiv incredibil este, a fost prin 2007”, a menționat Russell. „Îmi amintesc că a venit în UK, pe pista de karting, în primul lui sezon în F1, parcă. A coborât dintr-un Mercedes, purtând costumul McLaren Vodafone și toată lumea de pe circuit a profitat de ocazie, iar eu am făcut o poză cu el. Am avut o frizură oribilă – probabil că Lewis ar spune că freza lui de atunci nu era mai bună.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Deci există această poză jenantă cu noi, pe internet … și cred că numai ce am văzut-o circulând pe rețelele sociale, acum puțin timp, dar cred că amândoi am prefera, pentru binele nostru, să nu mai iasă la suprafață!”

Sursa: formula1.com
Photocredit: The Sun
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

formula1.com

Latest Posts

Don't Miss