More

  Latest Posts

  „Lewis m-a ajutat să devin un pilot mai bun”-Russell

  Înainte ca George Russell să ajungă la Williams, a stat un an cu Mercedes, ca pilot de rezervă. Russell a dezvăluit acum, că un punct crucial în formarea sa, ca pilot, a fost faptul că a putut să observe cum lucrează Lewis Hamilton în spatele cortinei. Russell s-a alăturat programului pentru juniori Mercedes, în 2017, iar funcția din 2018, i-a permis să participe la ședințele echipei, unde a putut să înțeleagă cum operează Hamilton, Bottas și echipa de ingineri.

  „Nu am suficiente cuvinte de laudă pentru Lewis”, a spus Russell, într-un interviu pentru podcastul F1 Nation. „Cred că toată lumea știe cât este de bun – chiar și atunci când avea 2 sau 3 titluri. Dar pentru mine, fiindcă l-am și văzut cum lucrează îndeaproape, când m-am alăturat celor de la Mercedes, este mai mult decât talent pur.”

  „Nu se trezește duminică dimineața, sare în monopost și e cel mai rapid. Face eforturi enorme și nu cred că este apreciat suficient pentru asta. Eu de asta îl respect și mai mult. Lucrează chiar și la cele mai nesemnificative detalii, doar ca să poată excela.”

  „Am vorbit cu el după Imola și mi-a spus niște lucruri foarte înțelepte, care m-au făcut să înțeleg că el este mereu aici, dacă am nevoie. Am învățat multe de la Lewis doar din acele ședințe, am înțeles unde își îndreaptă atenția pentru a putea să facă monopostul să meargă mai rapid, cum își îmbunătățește stilul de pilotaj, iar asta m-a ajutat să devin, la rândul meu, un pilot mai bun.”

  „Am înțeles cum să procedez, pentru a face monopostul să fie mai rapid și am corelat asta cu lucrurile pe care le-am observat la Lewis. El stabilește reperul pentru noi, în acest moment: pilot incredibil, om incredibil, am atât de mult respect pentru el.”

  „Prima dată când am conștientizat ce sportiv incredibil este, a fost prin 2007”, a menționat Russell. „Îmi amintesc că a venit în UK, pe pista de karting, în primul lui sezon în F1, parcă. A coborât dintr-un Mercedes, purtând costumul McLaren Vodafone și toată lumea de pe circuit a profitat de ocazie, iar eu am făcut o poză cu el. Am avut o frizură oribilă – probabil că Lewis ar spune că freza lui de atunci nu era mai bună.”

  „Deci există această poză jenantă cu noi, pe internet … și cred că numai ce am văzut-o circulând pe rețelele sociale, acum puțin timp, dar cred că amândoi am prefera, pentru binele nostru, să nu mai iasă la suprafață!”

  Sursa: formula1.com

  Photocredit: The Sun


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss