GP24 Media

LATEST POSTS

Lewis Hamilton va concura cu numărul 1 pe botul mașinii în Abu Dhabi

Vizualizări: 9995

Numărul 1 revine în Formula 1 pentru prima oară în patru ani, cu Lewis Hamilton care îl va folosi pe botul monopostului său Mercedes în Marele Premiu de la Abu Dhabi. Pilotul britanic a primit acordul celor de la FIA de a folosi numărul 1 pe mașina sa Mercedes pentru ultima cursă a sezonului la Abu Dhabi.

Hamilton a fost încoronat pentru a cincea oară campion mondial Formula 1 la Marele Premiu al Mexicului, iar Mercedes au ridicat și ei trofeul la echipe în Brazilia.

Folosirea numărului 1 pe mașină este rezervat pentru actualul campion mondial, dar, în trecut, Hamilton a preferat să își păstreze tradiționalul număr 44.

Cu toate acestea însă, #1 va reveni în Abu Dhabi și va fi rulat pe monopostul Mercedes W09 al lui Lewis Hamilton.

„Mașina este pe lista de participanți ca numărul 44, iar numărul 44 va prezent pe panoul motorului, dar Lewis a cerut și a permit acordul de a rula cu numărul 1 pe botul monopostului la ultima sa cursă din sezon, motivul fiind faptul că este campionul mondial. Va avea și o tentă metalică de roșu care se va potrivi culorilor de pe casca sa!”

Acest moment marchează prima apariție a numărului magic în F1 de la Marele Premiu de la Abu Dhabi din 2014, unde, Sebastian Vettel, câștigătorul sezonului 2013 l-a purtat pe monopostul său Red Bull.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-credit: Formula 1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES