More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton va concura cu numărul 1 pe botul mașinii în Abu Dhabi

  Numărul 1 revine în Formula 1 pentru prima oară în patru ani, cu Lewis Hamilton care îl va folosi pe botul monopostului său Mercedes în Marele Premiu de la Abu Dhabi. Pilotul britanic a primit acordul celor de la FIA de a folosi numărul 1 pe mașina sa Mercedes pentru ultima cursă a sezonului la Abu Dhabi.

  Hamilton a fost încoronat pentru a cincea oară campion mondial Formula 1 la Marele Premiu al Mexicului, iar Mercedes au ridicat și ei trofeul la echipe în Brazilia.

  Folosirea numărului 1 pe mașină este rezervat pentru actualul campion mondial, dar, în trecut, Hamilton a preferat să își păstreze tradiționalul număr 44.

  Cu toate acestea însă, #1 va reveni în Abu Dhabi și va fi rulat pe monopostul Mercedes W09 al lui Lewis Hamilton.

  „Mașina este pe lista de participanți ca numărul 44, iar numărul 44 va prezent pe panoul motorului, dar Lewis a cerut și a permit acordul de a rula cu numărul 1 pe botul monopostului la ultima sa cursă din sezon, motivul fiind faptul că este campionul mondial. Va avea și o tentă metalică de roșu care se va potrivi culorilor de pe casca sa!”

  Acest moment marchează prima apariție a numărului magic în F1 de la Marele Premiu de la Abu Dhabi din 2014, unde, Sebastian Vettel, câștigătorul sezonului 2013 l-a purtat pe monopostul său Red Bull.

  Foto-credit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss