GP24 Media

LATEST POSTS

Lewis Hamilton susține că Formula 1 nu i-a schimbat deloc personalitatea

Lewis Hamilton
Vizualizări: 9844

Lewis Hamilton a fost marele învingător al etapei inaugurale din Bahrain. Britanicul are în 2021 misiunea de a câștiga cel de-al optulea titlu mondial din carieră.

Lewis Hamilton a fost fără îndoială marele învingător în Bahrain. Victoria strategică a adus numeroase cuvinte de laudă la adresa pilotului britanic. De altfel, însuși pilotul britanic a afirmat după finalul cursei că a fost una dintre cele mai muncite succese din întreaga sa carieră.

Cu 96 de victorii și șapte titluri mondiale deja adjudecate în cei 14 ani de activitate în Formula 1, Lewis Hamilton are ca obiectiv principal titlul mondial în 2021. Dacă pilotul echipei Mercedes va reuși să-și adjudece cel de-al optulea titlu mondial, el va deveni recordmanul absolut în materie de trofee câștigate.

Despre cariera sa, Lewis Hamilton a discutat pe larg pentru Gazzetta dello Sport. Într-un interviu acordat publicației italiene, britanicul a afirmat că succesul său imens din Formula 1 nu l-a schimbat deloc ca personalitate, afirmând că a învățat foarte multe din experiența dobândită în Marele Circ.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Am învățat multe la McLaren. Eram tânăr și a trebuit să devin ceva mai înțelept. În timpul petrecut acolo, am învățat să aleg ceea ce funcționează cel mai bine pentru mine. Nu a fost ușor, mai ales că trebuie să pui toate elementele împreună.” a declarat Hamilton pentru Gazzetta dello Sport.

“Am fost nevoit să-mi găsesc drumul meu. Asta m-a ajutat mult, am crescut mult ca persoană. La McLaren, făceam tot ceea ce mi se cerea datorită faptului că eram încă foarte tânăr.” a continuat marele campion britanic în cadrul aceluiași interviu.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Lewis Hamilton a debutat în Formula 1 în 2007 alături de McLaren. Cu echipa britanică, Hamilton și-a adjudecat primul titlu mondial din carieră în 2008. În 2013, el a semnat cu Mercedes, iar alături de echipa germană și-a adăugat alte șase titluri mondiale în palmares.

“Sunt aceeași persoană ca la început, dar cu ceva mai multă experiență. Ultimii 15 ani m-au învățat enorm. Cum să fac alegeri în viață, cum să-ți construiesc relațiile profesionale și interumane. Nu m-am schimbat, sunt același om.” a concluzionat Lewis Hamilton.

Având în vedere faptul că Bahrain a fost prima etapă din 2021, Lewis Hamilton este liderul clasamentul general. Cu pilotul britanic ne vom revedea în acest weekend la Imola, în Italia.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Gazzetta dello Sport
Photocredit: Sport Magazin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES