Latest Posts

Lewis Hamilton susține că Formula 1 nu i-a schimbat deloc personalitatea

Vizualizări: 10430

Lewis Hamilton a fost marele învingător al etapei inaugurale din Bahrain. Britanicul are în 2021 misiunea de a câștiga cel de-al optulea titlu mondial din carieră.

Lewis Hamilton a fost fără îndoială marele învingător în Bahrain. Victoria strategică a adus numeroase cuvinte de laudă la adresa pilotului britanic. De altfel, însuși pilotul britanic a afirmat după finalul cursei că a fost una dintre cele mai muncite succese din întreaga sa carieră.

Cu 96 de victorii și șapte titluri mondiale deja adjudecate în cei 14 ani de activitate în Formula 1, Lewis Hamilton are ca obiectiv principal titlul mondial în 2021. Dacă pilotul echipei Mercedes va reuși să-și adjudece cel de-al optulea titlu mondial, el va deveni recordmanul absolut în materie de trofee câștigate.

Despre cariera sa, Lewis Hamilton a discutat pe larg pentru Gazzetta dello Sport. Într-un interviu acordat publicației italiene, britanicul a afirmat că succesul său imens din Formula 1 nu l-a schimbat deloc ca personalitate, afirmând că a învățat foarte multe din experiența dobândită în Marele Circ.

“Am învățat multe la McLaren. Eram tânăr și a trebuit să devin ceva mai înțelept. În timpul petrecut acolo, am învățat să aleg ceea ce funcționează cel mai bine pentru mine. Nu a fost ușor, mai ales că trebuie să pui toate elementele împreună.” a declarat Hamilton pentru Gazzetta dello Sport.

“Am fost nevoit să-mi găsesc drumul meu. Asta m-a ajutat mult, am crescut mult ca persoană. La McLaren, făceam tot ceea ce mi se cerea datorită faptului că eram încă foarte tânăr.” a continuat marele campion britanic în cadrul aceluiași interviu.

Lewis Hamilton a debutat în Formula 1 în 2007 alături de McLaren. Cu echipa britanică, Hamilton și-a adjudecat primul titlu mondial din carieră în 2008. În 2013, el a semnat cu Mercedes, iar alături de echipa germană și-a adăugat alte șase titluri mondiale în palmares.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Sunt aceeași persoană ca la început, dar cu ceva mai multă experiență. Ultimii 15 ani m-au învățat enorm. Cum să fac alegeri în viață, cum să-ți construiesc relațiile profesionale și interumane. Nu m-am schimbat, sunt același om.” a concluzionat Lewis Hamilton.

Având în vedere faptul că Bahrain a fost prima etapă din 2021, Lewis Hamilton este liderul clasamentul general. Cu pilotul britanic ne vom revedea în acest weekend la Imola, în Italia.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Gazzetta dello Sport
Photocredit: Sport Magazin
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Gazzetta dello Sport

Latest Posts

Don't Miss