Latest Posts

Lewis Hamilton: RB19 este cel mai dominant monopost pe care l-am văzut vreodată

Vizualizări: 14866

Lewis Hamilton crede că Red Bull din acest an este cea mai dominantă mașină de Formula 1 pe care a văzut-o în cariera sa.

Septuplul campion mondial Lewis Hamilton a avut o imagine relevantă a tipului de avantaj pe care Red Bull îl are, atunci când Max Verstappen a avut puține probleme în a trece pe lângă el în timpul recuperării din Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Ascensiunea lui Verstappen de pe locul 15 pe grila de start până pe locul doi, în spatele coechipierului Sergio Perez, a evidențiat avantajul pe care îl are Red Bull și nu face nimic pentru a înăbuși convingerea că echipa din Milton Keynes este pregătită pentru un sezon cu adevărat dominant.

Hamilton, care în cele din urmă a terminat pe locul cinci la Jeddah, a declarat că a fost uimit de amploarea avantajului pe care Red Bull îl are față de competiție în acest an. El a considerat că diferența pe care Red Bull o are față de cei din spate este mult mai mare decât tot ceea ce au avut el și Mercedes în timpul fazelor lor dominante din primii ani turbo hibrid.

Lewis Hamilton: RB19 este cel mai dominant monopost pe care l-am văzut vreodată

“Cu siguranță nu am văzut niciodată o mașină atât de rapidă”, a spus el. “Cred că atunci când am fost rapizi, nu am fost atât de rapizi. Cred că este cea mai rapidă mașină pe care am văzut-o, mai ales în comparație cu restul”.

Pe lângă faptul că s-a dovedit a fi super rapid în viraje, RB19 de la Red Bull s-a dovedit a fi extrem de rapid și în linie dreaptă – mai ales atunci când DRS-ul său este deschis.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Acest avantaj în ceea ce privește viteza maximă a fost esențial pentru a-i permite lui Verstappen să își croiască drum printre piloți în timpul unei curse de recuperare care l-a apropiat de coechipierul Perez.

Hamilton a declarat că avantajul lui Verstappen a fost atât de mare pe linia dreaptă încât a știut că, atunci când olandezul era în spatele său, nu avea rost nici măcar să încerce să își apere poziția.

“Nu știu cum sau de ce, dar a trecut pe lângă mine cu o viteză serioasă”, a spus Hamilton. “Nici măcar nu m-am deranjat să blochez, pentru că era o diferență masivă de viteză”.

Coechipierul lui Hamilton, George Russell, a declarat deja că se așteaptă ca Red Bull să câștige fiecare cursă din acest sezon, pe baza avantajului pe care îl are.

Lewis Hamilton: RB19 este cel mai dominant monopost pe care l-am văzut vreodată

Un astfel de scenariu ar putea fi o veste proastă pentru șefii din F1 în ceea ce privește menținerea interesului fanilor dacă aceștia știu că doar o singură echipă poate câștiga.

Întrebat dacă este îngrijorat că fanii se vor sătura ca Red Bull să ia toată gloria, Hamilton a spus: “Desigur, cred că toată lumea vrea să vadă pe toată lumea aproape, dar așa stau lucrurile. Nu este vina mea”.

Lewis Hamilton: RB19 este cel mai dominant monopost pe care l-am văzut vreodată

  • Mai multe știri despre Formula 1 vizionați AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: GP24 Media/Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss