Latest Posts

Lewis Hamilton promite să continue lupta pentru diversitate în motorsport

Vizualizări: 13906

 

După un 2020 plin de probleme sociale datorate atât Coronavirusului, cât și fenomenului Black Lives Matter, Lewis Hamilton, unul dintre oamenii profund implicați în lupta pentru combaterea rasismului și pentru promovarea diversității în motorsport, a promis că va continua demersurile începute în 2020.

De altfel, eforturile sale au condus la crearea comisiei Hamilton de către Federația Internațională a Automobilismului (FIA). Această comisie are ca scop principal promovarea diversității și multiculturalității în motorsport. Totodată, una dintre condițiile lui Hamilton de a semna o înțelegere cu Mercedes a fost crearea unei fundații caritabile care are ca scop sprijinirea diversității în motorsport.

“Anul trecut am îngenuncheat pentru egalitate și sunt foarte mândru de asta. Mă întreb ce mai urmează? Inegalitățile din sportul nostru și din jurul nostru persistă. Schimbarea e necesară. Trebuie să luptăm în continuare pentru egalitate pentru a vedea o schimbare reală în lumea noastră.” a declarat Hamilton pe o rețea de socializare.

“Voi lupta cât voi trăi pentru schimbare, indiferent de ceea ce fac. Voi continua să creez oportunități pentru copiii de culoare în știință, inginerie și alte discipline creative.” a încheiat același Lewis Hamilton mesajul postat pe social media.

Pentru Lewis Hamilton, 2020 a reprezentat câștigarea celui de-al șaptelea titlu mondial, record pe care îl are la egalitate cu Michael Schumacher. De asemenea, pe parcursul sezonului trecut, el a depășit recordul germanului în materie de victorii, britanicul având 95 de succese în Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În 2021, Hamilton va concura pentru al nouălea sezon consecutiv alături de Mercedes. Alături de britanic, Valtteri Bottas va continua pentru al cincilea an la rând în cadrul echipei germane.

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Sky News
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss