More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton promite să continue lupta pentru diversitate în motorsport

   

  După un 2020 plin de probleme sociale datorate atât Coronavirusului, cât și fenomenului Black Lives Matter, Lewis Hamilton, unul dintre oamenii profund implicați în lupta pentru combaterea rasismului și pentru promovarea diversității în motorsport, a promis că va continua demersurile începute în 2020.

  De altfel, eforturile sale au condus la crearea comisiei Hamilton de către Federația Internațională a Automobilismului (FIA). Această comisie are ca scop principal promovarea diversității și multiculturalității în motorsport. Totodată, una dintre condițiile lui Hamilton de a semna o înțelegere cu Mercedes a fost crearea unei fundații caritabile care are ca scop sprijinirea diversității în motorsport.

  “Anul trecut am îngenuncheat pentru egalitate și sunt foarte mândru de asta. Mă întreb ce mai urmează? Inegalitățile din sportul nostru și din jurul nostru persistă. Schimbarea e necesară. Trebuie să luptăm în continuare pentru egalitate pentru a vedea o schimbare reală în lumea noastră.” a declarat Hamilton pe o rețea de socializare.

  “Voi lupta cât voi trăi pentru schimbare, indiferent de ceea ce fac. Voi continua să creez oportunități pentru copiii de culoare în știință, inginerie și alte discipline creative.” a încheiat același Lewis Hamilton mesajul postat pe social media.

  Pentru Lewis Hamilton, 2020 a reprezentat câștigarea celui de-al șaptelea titlu mondial, record pe care îl are la egalitate cu Michael Schumacher. De asemenea, pe parcursul sezonului trecut, el a depășit recordul germanului în materie de victorii, britanicul având 95 de succese în Formula 1.

  În 2021, Hamilton va concura pentru al nouălea sezon consecutiv alături de Mercedes. Alături de britanic, Valtteri Bottas va continua pentru al cincilea an la rând în cadrul echipei germane.

   

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Sky News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss