Latest Posts

Lewis Hamilton: Plecarea de la Mercedes F1 ar fi „foarte greu de imaginat”

Vizualizări: 13565

Ar considera Hamilton să plece de la Mercedes pentru a încerca să se stabilească mai bine ca unul dintre cei mai mari piloți din istoria F1?

Lewis Hamilton spune că ar fi „foarte greu de imaginat” ca el să conducă pentru orice altă echipă în afară de Mercedes în F1, în urma câștigării celui de-al cincilea său titlu de campion mondial alături de producătorul german.

Hamilton a terminat pe patru în Marele Premiu al Mexicului de duminica trecută, câștigând titlul la piloți din 2018 cu două curse rămase pe calendar. Acest moment a marcat al patrulea său titlu alături de echipa Mercedes, pe lângă cel câștigat în 2008 alături de McLaren, care la acel moment foloseau motorizare Mercedes.

Titlul câștigat de Hamilton în Mexic înseamnă că pilotul britanic l-a egalat pe Juan Manuel Fangio pentru locul 2 ca număr de titluri în istoria F1, cei doi fiind la două titluri în spatele lui Michael Schumacher, care are șapte.

Hamilton a menționat că nu simte nevoia să plece de la Mercedes și să câștige un titlu alături de un alt producător de motoare pentru a își dovedi calitățile, și a adăugat că nu își poate imagina o plecare de la echipă în acest moment.

„Sincer, am câștigat cu McLaren, care este o altă echipă, deci evident am câștigat cu două echipe diferite,” spune Hamilton.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Michael a câștigat 5 (titluri) cu aceeași echipă, Ferrari. Și două cu Benneton. Deci, per total, amândoi am câștigat cu doar două echipe.

„Acum, ar fi foarte, foarte greu de imaginat, să mă duc la o altă echipă. Asta este familia mea, aici am crescut, dar am spus același lucru și când am fost la McLaren.

„Cred că unul dintre motivele pentru care am vrut să plec (de la McLaren) a fost pur și simplu faptul că am vrut să plec ca să văd dacă pot face ceva special în altă parte. Știam că pot, dar aveam nevoie să dovedesc asta tuturor.

„ Acum, nu simt nevoia să fiu cu altă echipă, să câștig un titlu cu altă echipă, dar niciodată nu poți spune niciodată.”

Hamilton a anunțat în Iulie că a semnat un nou contract pe doi ani alături de Mercedes în F1, care va fi activ până la sfârșitul sezonului 2020.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss