Latest Posts

Lewis Hamilton nu exclude trecerea la o altă echipă de Formula 1

Vizualizări: 15774

În viitorul îndepărtat, Lewis Hamilton ar putea conduce în alte echipe decât Mercedes Formula One să se dovedească din nou – nu intenționează să-și părăsească “familia”

Campionul Mondial de Formula 1, Lewis Hamilton, nu exclude posibilitatea de a părăsi echipei Mercedes la o dată ulterioară în carierei sale în direcția unui concurent. Lewis, care este în contract cu Mercedes până la sfârșitul anului 2020, explică faptul că nu are sentimentul că trebuie să riscă o nouă aventură. “Dar niciodată nu spune niciodată”, spune Hamilton.

Un posibil motiv pentru o schimbare ar fi să-și dovedească propria clasă cu o altă echipă după patru titluri cu Mercedes. La fel ca și Michael Schumacher când a trecut de la Benetton la Ferrari. Sau Juan Manuel Fangio, care a câștigat cinci coroane cu patru producători de la Alfa Romeo, Mercedes, Ferrari și Maserati. Hamilton își amintește că același lucru a fost de mult adevărat pentru el.

In sfarsit, a obtinut primul sau titlu in 2008, insa cu Mercedes, dar cu McLaren. “Am reușit amândoi să facem cu mai multe echipe – dar el a avut și alți parteneri de motoare”, spune Hamilton despre Schumacher, care a devenit campion mondial cu motoarele Ford, Renault și Ferrari.

“În prezent, nu-mi pot imagina că conduc în altă parte, este familia mea și am crescut cu ea”, spune Hamilton, privind la Mercedes. “Totuși, am spus același lucru despre McLaren, unul dintre motivele pentru care am vrut să schimbăm era că am vrut să aflu dacă aș putea face ceva special cu o altă echipă, știam că pot, dar a trebuit să dovedesc”.

Photocredit: LAT Images.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss