More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton, Mercedes, nominalizați în cadrul Laureus World Sports Awards

  Eforturile depuse de Lewis Hamilton și Mercedes au fost recunoscute de membrii asociației Laureus, atât pilotul cât și echipa fiind nominalizați în diferite categorii pentru sezonul 2018.

  Hamilton a luat acasă al cincilea său titlu de campion mondial în 2018, devenind doar al treilea pilot din istoria sportului să reușească acest fapt. Mercedes la rândul lor au câștigat al cincilea titlu la echipe consecutiv, continuând trendul început în 2014.

  Atât pilotul cât și echipa sunt nominalizați des la premiile Laureus, gala fiind ținută an de an în primăvară.

  Hamilton a fost nominalizat în categoria „World Sportsman of the Year”. Competiția sa constă în: Novak Djokovic — tenismen câștigător de mare șlem; Eliud Kipchoge — alergător de cursă lungă; Lebron James — star al baschetului; Kylian Mbappe — fotbalist, campion mondial alături de naționala Franței; Luka Modric — fotbalis, câștigător în numeroase competiții și desemnat cel mai bun fotbalist al anului;

  Mercedes vor încerca să își apere premiul de echipă a anului câștigat anul trecut. Opoziția lor constând în Echipa Națională de Fotbal a Franței (câștigătoarea cupei mondiale), echipa Europeană Ryder Cup (golf), echipa americană de baschet (Golden State Warriors), echipa Norvegiei de sporturi olimpice de iarnă și Real Madrid, care au câștigat Liga Campionilor de Fotbal pentru al treila an consecutiv în 2018.

  Foto-credit: Mercedes Petronas-AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss