Lewis Hamilton lider în FP2 la COTA, Grosjean în bariere

Lewis Hamilton a terminat cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul marelui premiu al Statelor Unite în prima poziție într-un weekend în care are nevoie de doar 4 puncte pentru a câștiga un al șaselea titlu de campion mondial.

Pilotul Britanic a avut un cel mai rapid timp de 1m33.232s, stabilit pe pneuri Soft, cu 3 zecimi mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor.

Acel urmăritor a fost Charles Leclerc, care a terminat sesiunea pe doi pentru Ferrari, la doar 14 miimi mai rapid decât Max Verstappen, pilotul olandez terminând sesiunea pe trei pentru Red Bull.

Sebastian Vettel a terminat pe patru în al doilea monopost Ferrari, la aproape șapte zecimi mai lent decât timpul de referință stabilit de Hamilton.

Valtteri Bottas, singurul pilot care ar putea întârzia coronarea lui Hamilton weekend-ul acesta, a terminat pe cinci, la 8 zecimi mai lent decât colegul său de la Mercedes.

În urma unei sesiuni de dimineață foarte bună, Alexander Albon a terminat cea de-a doua sesiune pe șase, raportând faptul că mașina sa a dat randament mult mai bun în sesiunea de dimineață din diferite motive.

Pierre Gasly a impresionat terminând pe șapte pentru Toro Rosso, iar în spatele său, Carlos Sainz pentru McLaren, Lance Stroll pentru Racing Point și Antonio Giovinazzi pentru Alfa Romeo au completat top 10-ul.

Sursa: Adam Cristian
Photocredit: Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports.

Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App youreceive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

Race Calendar & Standings
  • GP of Germany

    Hockenheimring

    28
    July

  • GP of Hungary

    Hungaroring

    04
    August

  • GP of Belgium

    Spa Francorchamps

    01
    September

  • GP of Italy

    Monza

    08
    September