More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton este vânat de noua generație, spune Jacky Ickx

  Lewis Hamilton este „vânat” de „noua generație” din Formula 1, potrivit legendei F1 Jacky Ickx.

  Comentariile belgianului în vârstă de 77 de ani vin în contextul în care Lewis Hamilton, în vârstă de 37 de ani, se luptă nu doar cu mașina necompetitivă 2022 a echipei Mercedes AMG F1, ci și pentru a ține pasul cu tânărul său coechipier George Russell. În același timp, Lewis Hamilton a intrat în război cu noul președinte al FIA, Mohammed Ben Sulayem, în legătură cu impulsul revigorat de a interzice bijuteriile din cockpit.

  Ben Sulayem a avertizat că, dacă britanicul nu se conformează până la Monaco, vor fi aplicate sancțiuni. „Nu poți lăsa oamenii să scape pentru că sunt prietenii tăi”, a declarat Sulayem pentru ziar englezesc Daily Mail. „Trebuie să existe o singură regulă pentru toți și atât”. Potrivit lui Jacky Ickx, care a câștigat cele opt Grand Prix-uri ale sale în anii ’60 și ’70, Lewis Hamilton ar trebui să se concentreze cu laserul pe cu totul altceva – tinerii piloți din F1.

  Hamilton

  „Nu poți învinge un Max Verstappen, un Charles Leclerc sau un Lando Norris dacă ai depășit vârful de formă”, a declarat el pentru Ziggo Sport. „Ca pilot, ajungi la cel mai înalt nivel și apoi încerci să menții acel nivel. În momentul în care nu îl poți menține și slăbești, acesta dispare foarte repede – mult mai repede decât ritmul în care ai crescut”. Cu toate acestea, Jacky Ickx spune că aventura lui Lewis Hamilton în Formula 1 nu este neapărat încheiată încă. „Important este că el încă vrea să concureze”, a spus belgianul.

  „Are o mulțime de fani și o mulțime de oameni cărora le place să îl urmărească. Fără îndoială că va mai câștiga câteva curse, dar nu mai are mult timp la dispoziție. El este foarte vânat de noua generație. Ați văzut cât de epuizați au fost după Miami? Uneori auzi că a câștiga este ușor, dar nu este niciodată așa. Trebuie să fii ascuțit – în mod constant”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Ziggo Sport

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss