More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton dominant în FP3, Ferrari revin în forță la Abu Dhabi

  Lewis Hamilton a încheiat cea de-a treia sesiune de antrenamente de la Yas Marina Circuit în fruntea clasamentului.

  Pilotul Britanic a continuat trendul Mercedes început ieri de Valtteri Bottas în FP2 terminând sesiunea a treia în forță cu un timp de 1m37.176s cu patru zecimi mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor al său.

  Ferrari au revenit în formă în această a doua zi de la Abu Dhabi adjudecându-și P2 și P3 pentru Kimi Raikkonen, care este sub investigație pentru o greșeală la intrarea la boxe, și Sebastian Vettel respectiv.

  Max Verstappen a reușit să se interpună în linia a doua cu un loc patru pentru Red Bull fiind urmat de Valtteri Bottas în poziția a cincea pentru Mercedes. Daniel Ricciardo a avut o problemă spre sfârșitul sesiunii care l-a forțat să oprească mașina pe un drum de ieșire la virajul 9-10, încă nu se știe exact ce a cauzat oprirea acestuia, dar, Ricciardo reușise deja să își stabilească un timp suficient de bun pentru locul șase.

  Așadar, echipele de top și-au asumat încă o dată cele șase poziții prime pe grilă și ne așteaptă o interesantă sesiune de calificări în care Mercedes și Ferrari aparent se vor lupta pentru Pole, iar Red Bull vor face tot posibilul să vâre o mașină în a doua linie cel puțin.

  Romain Grosjean a terminat sesiunea best of the rest, dar, spre final, a fost implicat într-un incident cu Pierre Gasly, incident ce va fi verificat de stewarzi înaintea sesiunii de calificări. Nico Hulkenberg și Carlos Sainz Jr. au ocupat locurile 8 și 9 respectiv pentru Renault într-o sesiune destul de bună pentru echipa franceză, iar top 10-ul a fost completat de Esteban Ocon pentru Force India.

  Foto-credit: Mercedes-AMG F1

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss