GP24 Media

LATEST POSTS

Lewis Hamilton dezvăluie că bunicul său s-a stins din viață la doar câteva zile înainte de titlu

Vizualizări: 10380

Încoronarea lui Lewis Hamilton ca a 5-a oară campion mondial Formula 1 a venit la sfârșitul unei săptămâni „foarte dificile”, acesta dezvăluind că doar cu câteva zile înainte s-a stins din viață bunicul său.

Hamilton a terminat pe patru în Marele Premiu al Mexicului de duminică. Acesta însă a încheiat lupta și a câștigat al cincilea său titlu de campion mondial f1, patru dintre care au fost câștigate în ultimii cinci ani, egalândul pe Juan Manuel Fangio.

Fiind manageriat de tatăl său, Anthony Hamilton, o bună parte de la începutul carierei sale, Lewis a vorbit despre impactul familiei sale în a îl ajuta să găsească succes pe pistă, înainte de a dezvălui faptul că bunicul său a decedat.

„Știți, când cineva se stinge, aduce toată familia mai aproape, dar el era nașul familiei.

„Tatăl meu și eu eram deja foarte apropiați, dar, natural, ne-a adus un pic mai aproape, și îmi voi aminti întotdeauna, nu voi uita niciodată lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, ca să fiu aici astăzi și pentru ca familia noastră să prospere.

„Chiar aspir să fiu ca el, un bărbat de culoare puternic, dar ca tată și ca om, având în vedere ce a făcut în vremurile grele cu puținul pe care îl aveam. Cred că este un testament pentru unde am ajuns.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cred că având în vedere toată munca pe care a depus-o, bunicul meu ar fi foarte mândru de el, mândru de noi și recunoscător că numele Hamilton este acolo stabilit, și va rămâne acolo, ceea ce este incredibil.”

Mercedes au confirmat după conferința de presă că Hamilton s-a referit la bunicul său paternal, Davidson Hamilton, care a emigrat în Anglia din Grenada. Unul dintre numele mijlocii ale lui Lewis Hamilton este Davidson în onoarea bunicului său.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES