More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton consideră că Red Bull Racing este principala rivală a celor de la Mercedes

  După primele două teste din Bahrain, Lewis Hamilton și Mercedes nu par să-și regăsească ritmul cu care ne-a obișnuit în ultimele șapte sezoane. Mai mult, Red Bull Racing pare echipa care și-a îmbunătățit cel mai mult monopostul pe perioada dintre cele două sezoane.

  Lewis Hamilton a avut o zi dificilă sâmbătă în Bahrain. Britanicul a ieșit larg în decor și a rămas blocat în zona de criblură, aducând astfel drapelul roșu și implicit și întreruperea sesiunii vreme de câteva minute. Cu toate problemele apărute ieri, Mercedes a încheiat în frunte în cea de-a doua zi, prin Valtteri Bottas.

  “Cu siguranță, e impresionantă viteza anumitor echipe. Cred că Red Bull arată foarte puternic și vor fi principalii noștri rivali în noul sezon. Nu trebuie să ne îngrijorăm, căci, tocmai acest lucru ne-ar opri din a găsi o soluție eficientă.” a declarat Lewis Hamilton după cea de-a doua zi de teste din Bahrain.

  “Lucrăm din greu și ne concentrăm atenția pe tot ceea ce avem de făcut pentru a fi mai eficienți. E mai bine să greșim acum decât să greșim în timpul weekendurilor de cursă, așa că e momentul perfect să ne confruntăm cu probleme.” a concluzionat septuplul campion mondial mondial.

  Lewis Hamilton va reveni la volanul monopostului Mercedes în sesiunea de după-amiază de astăzi, ultima a celor trei zile de teste din Bahrain. După aceea, britanicul va porni în căutarea celui de-al optulea titlu mondial din carieră pe 28 martie, cu ocazia primul grand prix al sezonului, organizat tot în Bahrain.

  Sursa: Racing News 365
  Photocredit: Mercedes

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Racing News 365

  Latest Posts

  Don't Miss