More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton consideră că Red Bull Racing este principala rivală a celor de la Mercedes

  După primele două teste din Bahrain, Lewis Hamilton și Mercedes nu par să-și regăsească ritmul cu care ne-a obișnuit în ultimele șapte sezoane. Mai mult, Red Bull Racing pare echipa care și-a îmbunătățit cel mai mult monopostul pe perioada dintre cele două sezoane.

  Lewis Hamilton a avut o zi dificilă sâmbătă în Bahrain. Britanicul a ieșit larg în decor și a rămas blocat în zona de criblură, aducând astfel drapelul roșu și implicit și întreruperea sesiunii vreme de câteva minute. Cu toate problemele apărute ieri, Mercedes a încheiat în frunte în cea de-a doua zi, prin Valtteri Bottas.

  “Cu siguranță, e impresionantă viteza anumitor echipe. Cred că Red Bull arată foarte puternic și vor fi principalii noștri rivali în noul sezon. Nu trebuie să ne îngrijorăm, căci, tocmai acest lucru ne-ar opri din a găsi o soluție eficientă.” a declarat Lewis Hamilton după cea de-a doua zi de teste din Bahrain.

  “Lucrăm din greu și ne concentrăm atenția pe tot ceea ce avem de făcut pentru a fi mai eficienți. E mai bine să greșim acum decât să greșim în timpul weekendurilor de cursă, așa că e momentul perfect să ne confruntăm cu probleme.” a concluzionat septuplul campion mondial mondial.

  Lewis Hamilton va reveni la volanul monopostului Mercedes în sesiunea de după-amiază de astăzi, ultima a celor trei zile de teste din Bahrain. După aceea, britanicul va porni în căutarea celui de-al optulea titlu mondial din carieră pe 28 martie, cu ocazia primul grand prix al sezonului, organizat tot în Bahrain.

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: Mercedes


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss