GP24 Media

LATEST POSTS

Lewis Hamilton consideră că Red Bull Racing este principala rivală a celor de la Mercedes

Vizualizări: 10161

După primele două teste din Bahrain, Lewis Hamilton și Mercedes nu par să-și regăsească ritmul cu care ne-a obișnuit în ultimele șapte sezoane. Mai mult, Red Bull Racing pare echipa care și-a îmbunătățit cel mai mult monopostul pe perioada dintre cele două sezoane.

Lewis Hamilton a avut o zi dificilă sâmbătă în Bahrain. Britanicul a ieșit larg în decor și a rămas blocat în zona de criblură, aducând astfel drapelul roșu și implicit și întreruperea sesiunii vreme de câteva minute. Cu toate problemele apărute ieri, Mercedes a încheiat în frunte în cea de-a doua zi, prin Valtteri Bottas.

“Cu siguranță, e impresionantă viteza anumitor echipe. Cred că Red Bull arată foarte puternic și vor fi principalii noștri rivali în noul sezon. Nu trebuie să ne îngrijorăm, căci, tocmai acest lucru ne-ar opri din a găsi o soluție eficientă.” a declarat Lewis Hamilton după cea de-a doua zi de teste din Bahrain.

“Lucrăm din greu și ne concentrăm atenția pe tot ceea ce avem de făcut pentru a fi mai eficienți. E mai bine să greșim acum decât să greșim în timpul weekendurilor de cursă, așa că e momentul perfect să ne confruntăm cu probleme.” a concluzionat septuplul campion mondial mondial.

Lewis Hamilton va reveni la volanul monopostului Mercedes în sesiunea de după-amiază de astăzi, ultima a celor trei zile de teste din Bahrain. După aceea, britanicul va porni în căutarea celui de-al optulea titlu mondial din carieră pe 28 martie, cu ocazia primul grand prix al sezonului, organizat tot în Bahrain.

Sursa: Racing News 365
Photocredit: Mercedes
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES