GP24 Media

LATEST POSTS

Lewis Hamilton abia așteaptă să părăsească Arabia Saudită.

Defetist, Hamilton
Vizualizări: 11623

Lewis Hamilton așteaptă cu nerăbdare un singur lucru în Arabia Saudită – să se întoarcă „acasă”.

A fost un sfârșit de săptămână de coșmar pentru septuplul campion mondial, întrucât nu a reușit nici măcar să iasă din Q1 la o zi după întâlniri de o noapte întreagă în care, se pare, a cerut boicotarea cursei. „Cred că cuvântul boicot nu este cel mai potrivit, pentru că nu suntem aici pentru a fi aici în două categorii. Suntem aici ca o singură familie ca F1”, a insistat Stefano Domenicali, directorul general al F1.

Întrebat despre implicarea sa în încercarea de a organiza un boicot, Lewis Hamilton a declarat sâmbătă: „Nu sunt aici pentru a comenta asta. Lucrăm împreună ca un grup. Am discutat și am luat o decizie”. Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher a luat, de asemenea, o decizie vineri târziu – să-și facă bagajele și să plece acasă.

„Sunt atât de multe lucruri în Arabia Saudită care nu cred că sunt corecte”, a declarat expertul Sky Deutschland înainte de a pleca spre München, împreună cu colegul său comentator Sascha Roos și reporterul Sandra Baumgartner. „Nu îi pot susține, de aceea am plecat”, a adăugat Ralf Schumacher. „Dar aceasta este decizia mea personală”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Hamilton

Deja absent în Arabia Saudită a fost Sebastian Vettel, despre care se spune că a fost afectat de Covid-19. Dar germanul a acordat și el un interviu pentru ARD în urmă cu câteva zile, prezentându-și îngrijorările legate de situația în care se află F1 care călătorește în această țară. „Știm cu toții că Sebastian este un tip inteligent”, a declarat Mike Krack, noul șef al echipei Aston Martin, întrebat despre acel interviu. „Nu se teme să spună ce gândește și ar trebui să o facă”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În ceea ce-l privește pe Hamilton, gândurile sale de boicot au fost amestecate cu un weekend de groază în ceea ce privește ritmul, deoarece coechipierul său George Russell s-a calificat pe locul 6 – la zece locuri în spatele britanicului de 37 de ani. „Mașina a fost instabilă și imposibil de condus”, a declarat Lewis Hamilton. „Evenimentele de ieri nu m-au afectat, doar că am mers în direcția greșită cu configurația. Dar trebuie să găsim o soluție”. El a declarat apoi pentru postul francez de televiziune Canal Plus: „Abia aștept să plec și să ajung acasă”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Sky Deutschland
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES