Latest Posts

Lewis Hamilton abia așteaptă să părăsească Arabia Saudită.

Vizualizări: 13051

Lewis Hamilton așteaptă cu nerăbdare un singur lucru în Arabia Saudită – să se întoarcă „acasă”.

A fost un sfârșit de săptămână de coșmar pentru septuplul campion mondial, întrucât nu a reușit nici măcar să iasă din Q1 la o zi după întâlniri de o noapte întreagă în care, se pare, a cerut boicotarea cursei. „Cred că cuvântul boicot nu este cel mai potrivit, pentru că nu suntem aici pentru a fi aici în două categorii. Suntem aici ca o singură familie ca F1”, a insistat Stefano Domenicali, directorul general al F1.

Întrebat despre implicarea sa în încercarea de a organiza un boicot, Lewis Hamilton a declarat sâmbătă: „Nu sunt aici pentru a comenta asta. Lucrăm împreună ca un grup. Am discutat și am luat o decizie”. Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher a luat, de asemenea, o decizie vineri târziu – să-și facă bagajele și să plece acasă.

„Sunt atât de multe lucruri în Arabia Saudită care nu cred că sunt corecte”, a declarat expertul Sky Deutschland înainte de a pleca spre München, împreună cu colegul său comentator Sascha Roos și reporterul Sandra Baumgartner. „Nu îi pot susține, de aceea am plecat”, a adăugat Ralf Schumacher. „Dar aceasta este decizia mea personală”.

Hamilton

Deja absent în Arabia Saudită a fost Sebastian Vettel, despre care se spune că a fost afectat de Covid-19. Dar germanul a acordat și el un interviu pentru ARD în urmă cu câteva zile, prezentându-și îngrijorările legate de situația în care se află F1 care călătorește în această țară. „Știm cu toții că Sebastian este un tip inteligent”, a declarat Mike Krack, noul șef al echipei Aston Martin, întrebat despre acel interviu. „Nu se teme să spună ce gândește și ar trebui să o facă”.

În ceea ce-l privește pe Hamilton, gândurile sale de boicot au fost amestecate cu un weekend de groază în ceea ce privește ritmul, deoarece coechipierul său George Russell s-a calificat pe locul 6 – la zece locuri în spatele britanicului de 37 de ani. „Mașina a fost instabilă și imposibil de condus”, a declarat Lewis Hamilton. „Evenimentele de ieri nu m-au afectat, doar că am mers în direcția greșită cu configurația. Dar trebuie să găsim o soluție”. El a declarat apoi pentru postul francez de televiziune Canal Plus: „Abia aștept să plec și să ajung acasă”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Sky Deutschland
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Sky Deutschland

Latest Posts

Don't Miss