More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton abia așteaptă să părăsească Arabia Saudită.

  Lewis Hamilton așteaptă cu nerăbdare un singur lucru în Arabia Saudită – să se întoarcă „acasă”.

  A fost un sfârșit de săptămână de coșmar pentru septuplul campion mondial, întrucât nu a reușit nici măcar să iasă din Q1 la o zi după întâlniri de o noapte întreagă în care, se pare, a cerut boicotarea cursei. „Cred că cuvântul boicot nu este cel mai potrivit, pentru că nu suntem aici pentru a fi aici în două categorii. Suntem aici ca o singură familie ca F1”, a insistat Stefano Domenicali, directorul general al F1.

  Întrebat despre implicarea sa în încercarea de a organiza un boicot, Lewis Hamilton a declarat sâmbătă: „Nu sunt aici pentru a comenta asta. Lucrăm împreună ca un grup. Am discutat și am luat o decizie”. Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher a luat, de asemenea, o decizie vineri târziu – să-și facă bagajele și să plece acasă.

  „Sunt atât de multe lucruri în Arabia Saudită care nu cred că sunt corecte”, a declarat expertul Sky Deutschland înainte de a pleca spre München, împreună cu colegul său comentator Sascha Roos și reporterul Sandra Baumgartner. „Nu îi pot susține, de aceea am plecat”, a adăugat Ralf Schumacher. „Dar aceasta este decizia mea personală”.

  Hamilton

  Deja absent în Arabia Saudită a fost Sebastian Vettel, despre care se spune că a fost afectat de Covid-19. Dar germanul a acordat și el un interviu pentru ARD în urmă cu câteva zile, prezentându-și îngrijorările legate de situația în care se află F1 care călătorește în această țară. „Știm cu toții că Sebastian este un tip inteligent”, a declarat Mike Krack, noul șef al echipei Aston Martin, întrebat despre acel interviu. „Nu se teme să spună ce gândește și ar trebui să o facă”.

  În ceea ce-l privește pe Hamilton, gândurile sale de boicot au fost amestecate cu un weekend de groază în ceea ce privește ritmul, deoarece coechipierul său George Russell s-a calificat pe locul 6 – la zece locuri în spatele britanicului de 37 de ani. „Mașina a fost instabilă și imposibil de condus”, a declarat Lewis Hamilton. „Evenimentele de ieri nu m-au afectat, doar că am mers în direcția greșită cu configurația. Dar trebuie să găsim o soluție”. El a declarat apoi pentru postul francez de televiziune Canal Plus: „Abia aștept să plec și să ajung acasă”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Sky Deutschland

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss