More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton a fost nominalizat pentru premiile Laureus

   

  Gala premiilor Laureus din acest an îl va avea pe Lewis Hamilton printre atleții nominalizații pentru premiul de sportiv al anului 2020. Această nominalizare vine pe fondul celui de-al șaptelea titlu mondial din carieră obținut de Hamilton în Formula 1.

  Lewis Hamilton a câștigat același premiu anul trecut împreună cu Lionel Messi. Britanicul se află într-o listă selectă alături de alți cinci sportivi: Rafael Nadal, LeBron James, Robert Lewandowski, Armand Duplantis și Joshua Cheptegei.

  În trecut, Lewis Hamilton a avut alte șapte nominalizări, reușind să câștige marele premiu în 2020. De asemenea, Mercedes a fost și ea nominalizată la premiul Laureus pentru cea mai bună echipă sportivă.

  Echipa germană a câștigat trofeul în 2018. Premiile Laureus nu sunt deloc străine echipelor și piloților din Formula 1. Brawn GP, Renault și Mercedes au câștigat marele premiu pentru cea mai bună echipă sportivă a anului, în timp ce, Michael Schumacher, Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au câștigat premiul Laureus dedicat celui mai bun sportiv al anului.

  În 2020, Lewis Hamilton a egalat recordul de titluri deținut de Michael Schumacher, cel care obținuse șapte titluri mondiale. Britanicul a depășit recordul all time de victorii deținut de Schumacher, ridicând borna de victorii la 95.

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss