Latest Posts

Lewis Hamilton a fost nominalizat pentru premiile Laureus

Vizualizări: 16562

 

Gala premiilor Laureus din acest an îl va avea pe Lewis Hamilton printre atleții nominalizații pentru premiul de sportiv al anului 2020. Această nominalizare vine pe fondul celui de-al șaptelea titlu mondial din carieră obținut de Hamilton în Formula 1.

Lewis Hamilton a câștigat același premiu anul trecut împreună cu Lionel Messi. Britanicul se află într-o listă selectă alături de alți cinci sportivi: Rafael Nadal, LeBron James, Robert Lewandowski, Armand Duplantis și Joshua Cheptegei.

În trecut, Lewis Hamilton a avut alte șapte nominalizări, reușind să câștige marele premiu în 2020. De asemenea, Mercedes a fost și ea nominalizată la premiul Laureus pentru cea mai bună echipă sportivă.

Echipa germană a câștigat trofeul în 2018. Premiile Laureus nu sunt deloc străine echipelor și piloților din Formula 1. Brawn GP, Renault și Mercedes au câștigat marele premiu pentru cea mai bună echipă sportivă a anului, în timp ce, Michael Schumacher, Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au câștigat premiul Laureus dedicat celui mai bun sportiv al anului.

În 2020, Lewis Hamilton a egalat recordul de titluri deținut de Michael Schumacher, cel care obținuse șapte titluri mondiale. Britanicul a depășit recordul all time de victorii deținut de Schumacher, ridicând borna de victorii la 95.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Autosport
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport

Latest Posts

Don't Miss