More

  Latest Posts

  Lewis Hamilton a explicat decizia sa de a semna doar pe un an

  La lansarea noului monopost W12 al echipei Mercedes, una dintre întrebările apărute a fost legată de semnarea noului contract al lui Lewis Hamilton pentru 2021. Campionul mondial în exercițiu a explicat în detaliu decizia sa de a semna doar pentru un singur sezon.

  “Întâi de toate, sunt norocos să mă aflu în postura de a fi atins tot ceea ce mi-am propus până în acest moment. Așadar, nu e o presiune prea mare să planific lucrurile în avans. Cred că trăim într-o perioadă destul de neobișnuită, așa că acesta a fost motivul pentru care am ales un contract doar pe un sezon.” a explicat Hamilton.

  Aflat la al nouălea sezon cu echipa britanică, Lewis Hamilton și-a adjudecat șase dintre cele șapte titluri mondiale alături de Mercedes (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020). Singura sincopă în noua eră hibridă a venit în 2016, atunci când britanicul a fost învins la mustață de Nico Rosberg.

  “Pentru 2021, prioritatea mea nu se mai rezumă doar la a câștiga titlul mondial. Anul trecut a adus multe discuții asupra egalității de șanse. Anul acesta voi lupta și mai mult pentru diversitate și egalitatea de șanse.” a continuat britanicul.

  “În linii mari, acesta este obiectivul meu principal, dar, sunt aici și să câștig, pentru că toți din echipă au lucrat din greu pentru asta. Așadar, obiectivul e să le livrez rezultatele așteptate.” a concluzionat septuplul campion mondial.

  Lewis Hamilton a debutat în Formula 1 în 2007 alături de McLaren, echipă alături de care a concurat până în 2012. În epoca McLaren, Hamilton a câștigat titlul mondial în 2008. Din 2013 până în prezent, Hamilton concurează pentru Mercedes, alături de care a câștigat șase titluri mondiale în opt sezoane.

  Alături de pilotul britanic, echipa Mercedes va miza și în 2021 pe serviciile lui Valtteri Bottas. Mercedes este campioana mondială a ultimilor șapte sezoane atât la constructori, cât și la piloți.

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Sky Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss