Latest Posts

Lewis Hamilton a explicat decizia sa de a semna doar pe un an

Vizualizări: 10340

La lansarea noului monopost W12 al echipei Mercedes, una dintre întrebările apărute a fost legată de semnarea noului contract al lui Lewis Hamilton pentru 2021. Campionul mondial în exercițiu a explicat în detaliu decizia sa de a semna doar pentru un singur sezon.

“Întâi de toate, sunt norocos să mă aflu în postura de a fi atins tot ceea ce mi-am propus până în acest moment. Așadar, nu e o presiune prea mare să planific lucrurile în avans. Cred că trăim într-o perioadă destul de neobișnuită, așa că acesta a fost motivul pentru care am ales un contract doar pe un sezon.” a explicat Hamilton.

Aflat la al nouălea sezon cu echipa britanică, Lewis Hamilton și-a adjudecat șase dintre cele șapte titluri mondiale alături de Mercedes (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020). Singura sincopă în noua eră hibridă a venit în 2016, atunci când britanicul a fost învins la mustață de Nico Rosberg.

“Pentru 2021, prioritatea mea nu se mai rezumă doar la a câștiga titlul mondial. Anul trecut a adus multe discuții asupra egalității de șanse. Anul acesta voi lupta și mai mult pentru diversitate și egalitatea de șanse.” a continuat britanicul.

“În linii mari, acesta este obiectivul meu principal, dar, sunt aici și să câștig, pentru că toți din echipă au lucrat din greu pentru asta. Așadar, obiectivul e să le livrez rezultatele așteptate.” a concluzionat septuplul campion mondial.

Lewis Hamilton a debutat în Formula 1 în 2007 alături de McLaren, echipă alături de care a concurat până în 2012. În epoca McLaren, Hamilton a câștigat titlul mondial în 2008. Din 2013 până în prezent, Hamilton concurează pentru Mercedes, alături de care a câștigat șase titluri mondiale în opt sezoane.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Alături de pilotul britanic, echipa Mercedes va miza și în 2021 pe serviciile lui Valtteri Bottas. Mercedes este campioana mondială a ultimilor șapte sezoane atât la constructori, cât și la piloți.

Sursa: Autosport
Photocredit: Sky Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport

Latest Posts

Don't Miss