GP24 Media

LATEST POSTS

Leopard Racing, „absolut interesată” să înlocuiască Suzuki în MotoGP.

Leopard, Racing
Vizualizări: 16356

Echipa Leopard Racing, multiplă câștigătoare a campionatului mondial de Moto3, a declarat presei că este „absolut interesată” să înlocuiască Suzuki atunci când aceasta va renunța la MotoGP la sfârșitul anului 2022.

Luni a apărut vestea bombă că Suzuki va renunța la MotoGP la sfârșitul sezonului, o decizie pe care a comunicat-o echipei de curse abia în aceeași zi, în timpul testului de după cursa de la Jerez. Un anunț oficial era așteptat marți, dar nu s-a concretizat. În schimb, Dorna Sports – proprietarii MotoGP – a emis propria declarație în care a precizat că Suzuki nu putea decide singură să părăsească seria, deoarece este legată de un contract până la sfârșitul anului 2026, alături de restul producătorilor.

Leopard, Racing

De asemenea, Dorna a precizat că are „un nivel ridicat de interes” din partea echipelor independente și a uzinelor oficiale pentru a se alătura grilei de start dacă se va ivi oportunitatea. Leopard – câștigător al titlului la Moto3 cu Danny Kent în 2015, Joan Mir în 2017 și Lorenzo Dalla Porta în 2019 – a fost dornic să se alăture grilei MotoGP în trecut și a reiterat încă o dată această dorință pentru Autosport joi, în timpul unui test privat Moto3 și Moto2 la Barcelona.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Vom vedea cum va evolua situația, există un contract implicat și nu cred că Suzuki poate pleca așa, pur și simplu, pentru că are un contract semnat până în 2026”, a declarat Christian Lundberg, șeful Leopard. „Vom vedea, dar dacă se va elibera un loc și dacă, cu voia lui Dumnezeu, Dorna ni-l vor da, vom fi foarte fericiți. Întregul paddock știe că suntem absolut interesați și că am încerca să facem acest pas, dar mai este un drum lung de parcurs până când se poate întâmpla acest lucru”.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES