More

  Latest Posts

  Leopard Racing, „absolut interesată” să înlocuiască Suzuki în MotoGP.

  Echipa Leopard Racing, multiplă câștigătoare a campionatului mondial de Moto3, a declarat presei că este „absolut interesată” să înlocuiască Suzuki atunci când aceasta va renunța la MotoGP la sfârșitul anului 2022.

  Luni a apărut vestea bombă că Suzuki va renunța la MotoGP la sfârșitul sezonului, o decizie pe care a comunicat-o echipei de curse abia în aceeași zi, în timpul testului de după cursa de la Jerez. Un anunț oficial era așteptat marți, dar nu s-a concretizat. În schimb, Dorna Sports – proprietarii MotoGP – a emis propria declarație în care a precizat că Suzuki nu putea decide singură să părăsească seria, deoarece este legată de un contract până la sfârșitul anului 2026, alături de restul producătorilor.

  Leopard, Racing

  De asemenea, Dorna a precizat că are „un nivel ridicat de interes” din partea echipelor independente și a uzinelor oficiale pentru a se alătura grilei de start dacă se va ivi oportunitatea. Leopard – câștigător al titlului la Moto3 cu Danny Kent în 2015, Joan Mir în 2017 și Lorenzo Dalla Porta în 2019 – a fost dornic să se alăture grilei MotoGP în trecut și a reiterat încă o dată această dorință pentru Autosport joi, în timpul unui test privat Moto3 și Moto2 la Barcelona.

  „Vom vedea cum va evolua situația, există un contract implicat și nu cred că Suzuki poate pleca așa, pur și simplu, pentru că are un contract semnat până în 2026”, a declarat Christian Lundberg, șeful Leopard. „Vom vedea, dar dacă se va elibera un loc și dacă, cu voia lui Dumnezeu, Dorna ni-l vor da, vom fi foarte fericiți. Întregul paddock știe că suntem absolut interesați și că am încerca să facem acest pas, dar mai este un drum lung de parcurs până când se poate întâmpla acest lucru”.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss