More

  Latest Posts

  Leo Borlovan va participa în Cupa României la karting

  Leo Borlovan revine în curse la doar o săptămână după dubla victorie de la Adâncată din Radical Romanian Cup. În acest sfârșit de săptămână, tânărul pilot timișorean va concura la  Cupa României la karting.

  Evenimentul va avea loc pe pista de karting de la Bacău, în weekendul 10-11 aprilie. Leo Borlovan a participat săptămâna trecută la Adâncata la primul weekend de curse din Radical Romanian Cup. Timișoreanul a obținut victoriile la clasa SR1 în ambele și a încheiat pe locul secund în clasamentul general.

  Pentru acest weekend, el își va concentra atenția la Cupa României la karting, evenimentul urmând să aibă loc la Bacău, pe circuitul în care și-a început cariera Doru Sechelariu, unul dintre primii piloți de monopost dați de România după Revoluția din 1989.

  Cupa României este doar uvertura noului sezon de karting din România. Pe lângă evenimentul care se va desfășura în acest weekend, calendarul propus de către Federația Română de Karting oferă șase weekenduri competiționale care vor alcătui Campionatul Național de Karting în 2021.

  Participarea lui Leo Borlovan la evenimentul de la weekend-ul din Bacău va fi un efort comun al celor de la ABAS Timișoara, gp24.ro/" 41594 target="_blank">gp24.ro/" 41594 target="_blank">GP24 Motorsports și ART Racing Services.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: GP24


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss