Latest Posts

Leo Borlovan va participa în Cupa României la karting

Vizualizări: 11879

Leo Borlovan revine în curse la doar o săptămână după dubla victorie de la Adâncată din Radical Romanian Cup. În acest sfârșit de săptămână, tânărul pilot timișorean va concura la  Cupa României la karting.

Evenimentul va avea loc pe pista de karting de la Bacău, în weekendul 10-11 aprilie. Leo Borlovan a participat săptămâna trecută la Adâncata la primul weekend de curse din Radical Romanian Cup. Timișoreanul a obținut victoriile la clasa SR1 în ambele și a încheiat pe locul secund în clasamentul general.

Pentru acest weekend, el își va concentra atenția la Cupa României la karting, evenimentul urmând să aibă loc la Bacău, pe circuitul în care și-a început cariera Doru Sechelariu, unul dintre primii piloți de monopost dați de România după Revoluția din 1989.

Cupa României este doar uvertura noului sezon de karting din România. Pe lângă evenimentul care se va desfășura în acest weekend, calendarul propus de către Federația Română de Karting oferă șase weekenduri competiționale care vor alcătui Campionatul Național de Karting în 2021.

Participarea lui Leo Borlovan la evenimentul de la weekend-ul din Bacău va fi un efort comun al celor de la ABAS Timișoara, GP24 Motorsports și ART Racing Services.

 

Sursa: GP24
Photocredit: GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss