Latest Posts

Leo Borlovan, podium și victorie la Super Rally Craiova

Vizualizări: 42909

Leo Borlovan reușește să obțină victoria la clasa 1, după o zi de concurs spectaculoasă

Leo Borlovan

 

Weekend-ul trecut a avut loc la Craiova etapa a4-a din Campionatul Național de Super Rally powered by Superbet și cu siguranță a fost una din cele mai spectaculoase evenimente de Super Rally din acest sezon.

Pentru Leo Borlovan a fost un weekend de succes reușind și adjudece victoria la clasa 1 și un loc 2 la general. A fost o zi însorită la Craiova, însă elementul surpriză avea apară înaintea celei de a doua manșe de concurs atunci când a început ploaia. Leo a înregistrat timpul de 3:18.502 în prima manșă și s-a poziționat pe prima treaptă a podiumului clasei 1 , locul 2 fiind ocupat de către Jerome France și locul 3 de către Mihai Leu.

În ceea ce privește clasamentul general, Bogdan Duma a fost mai rapid decât Leo cu 7 zecimi de secundă, însă Leo a avut parte și de un steag galben pe traseu provocat de un incident din cauza căruia bineînțeles, a trebuit să încetinească.

Leo Borlovan

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

„Mă bucur foarte mult că am putut obține acest rezultat, după ghinioanele de natură tehnică ce le-am avut pe parcursul sezonului de Campionatul Național de Super Rally. M-am simțit foarte bine la Craiova, m-a surprins foarte plăcut atmosfera orașului, am avut susținerea multor fani de acolo și mă bucur că le-am putut oferi ce își doreau. Am plecat spre acest concurs cu gândul de a păstra mașina într-o condiție foarte bună și de a nu risca totul”.

„Traseul din Craiova fiind unul destul de dificil de parcurs cu un prototip de curse cum este al meu, însă gândul de a fi precaut nu m-a făcut lent. Am luat-o pas cu pas, am făcut modificări în setup-ul mașinii la fiecare antrenament împreună cu echipa și am reușit să o aducem în parametrii cât mai favorabili pentru condițiile pe care le-am avut. Le mulțumesc familiei, echipei mele și sponsorilor care mă susțin și fără de care nu aș putea fi aici.” -ne spune Leo Borlovan

Leo Borlovan

Următoarea etapă din Campionatul Național de Super Rally va avea loc la București, iar pentru Leo urmează o stagiune de pregătire pentru o participare internațională. Stați pe aproape pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă!

Leo Borlovan

 

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Ciprian Cristea, Cristian Zamfir
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss