More

  Latest Posts

  Leo Borlovan, podium și victorie la Super Rally Craiova

  Leo Borlovan reușește să obțină victoria la clasa 1, după o zi de concurs spectaculoasă

  Leo Borlovan

   

  Weekend-ul trecut a avut loc la Craiova etapa a4-a din Campionatul Național de Super Rally powered by Superbet și cu siguranță a fost una din cele mai spectaculoase evenimente de Super Rally din acest sezon.

  Pentru Leo Borlovan a fost un weekend de succes reușind și adjudece victoria la clasa 1 și un loc 2 la general. A fost o zi însorită la Craiova, însă elementul surpriză avea apară înaintea celei de a doua manșe de concurs atunci când a început ploaia. Leo a înregistrat timpul de 3:18.502 în prima manșă și s-a poziționat pe prima treaptă a podiumului clasei 1 , locul 2 fiind ocupat de către Jerome France și locul 3 de către Mihai Leu.

  În ceea ce privește clasamentul general, Bogdan Duma a fost mai rapid decât Leo cu 7 zecimi de secundă, însă Leo a avut parte și de un steag galben pe traseu provocat de un incident din cauza căruia bineînțeles, a trebuit să încetinească.

  Leo Borlovan

   

  „Mă bucur foarte mult că am putut obține acest rezultat, după ghinioanele de natură tehnică ce le-am avut pe parcursul sezonului de Campionatul Național de Super Rally. M-am simțit foarte bine la Craiova, m-a surprins foarte plăcut atmosfera orașului, am avut susținerea multor fani de acolo și mă bucur că le-am putut oferi ce își doreau. Am plecat spre acest concurs cu gândul de a păstra mașina într-o condiție foarte bună și de a nu risca totul”.

  „Traseul din Craiova fiind unul destul de dificil de parcurs cu un prototip de curse cum este al meu, însă gândul de a fi precaut nu m-a făcut lent. Am luat-o pas cu pas, am făcut modificări în setup-ul mașinii la fiecare antrenament împreună cu echipa și am reușit să o aducem în parametrii cât mai favorabili pentru condițiile pe care le-am avut. Le mulțumesc familiei, echipei mele și sponsorilor care mă susțin și fără de care nu aș putea fi aici.” -ne spune Leo Borlovan

  Leo Borlovan

  Următoarea etapă din Campionatul Național de Super Rally va avea loc la București, iar pentru Leo urmează o stagiune de pregătire pentru o participare internațională. Stați pe aproape pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă!

  Leo Borlovan

   

  Sursa: GP24 Media

  Photocredit: Ciprian Cristea, Cristian Zamfir


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss