More

  Latest Posts

  Leo Borlovan este pregatit de “Trofeul Targu Mures” Super Rally !

  Leo Borlovan și echipa sa sunt pregătiți să se deplaseze la Târgu Mureș pentru cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally desfășurată în centrul orașului Târgu Mureș.

  Weekend-ul acesta vă avea loc etapa 2 din Campionatul Național de Super Rally. Concursul se vă desfășura în centrul orașului Târgu Mureș și se anunță un spectacol pe cinste. Leo Borlovan, proaspăt câștigător weekend-ul trecut în Romanian Endurance Series pe circuitul Transilvania Motor Ring, revine cu forte proaspete și își continua evoluția în Campionatul Național de Super Rally, după ce în prima etapa de la Mangalia a obținut un loc 7 datorita unui incident în manșă 2, care l-a împiedicat să poată scoate un timp mai bun.

  Borlovan

  „Sunt nerăbdător pentru acest concurs de Super Rally. La Mangalia simțeam că puteam mai mult după ce ratasem startul în prima manșă, însă poate că am trecut puțin de limita. Acum mă simt pregătit și motivat pentru o evoluție buna la Târgu Mureș, mai ales după weekend-ul trecut petrecut pe circuit, unde am avut puțin timp să descopăr mai mult prototipul Funyo. Abia aștept să simt atmosfera pe care am simțit-o la Mangalia, sper că urmăritorii și susținătorii mei să se bucure de spectacolul oferit”. – ne comunica Leo Borlovan.BorlovanVineri, 1 iulie, începând cu ora 19 echipele și piloții își vor face apariția în Parcul Service dedicat concursului, urmând să se  desfășoare verificările tehnice. Sâmbăta, 2 iulie este ziua de concurs, de dimineața desfășurându-se antrenamentele libere, iar la prânz începând cu ora 12:00 se vor desfășură manșele de concurs care le puteți urmări și Live TV pe canalul Prima Sport 1 și pe canalul de Youtube al Federației Romane de Automobilism Sportiv

  Programul complet si harta traseului le puteți găsi mai jos:

  Vineri, 01 iulie 2022:
  • Deschiderea Parcului Service: 19:00
  • Verificările tehnice și administrative 19:00 – 21:00

  Sâmbătă, 02 iulie 2022:

  • Recunoașteri 08:00
  • Antrenamente 08:30
  • Concurs 12:15
  • Festivitatea de premiere: (aprox.) 13:45
  Borlovan

  Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Sotica Farm, II FISAN, Aktcom Brands, Victory Plast, Clinica iDentist, Mega Group Autovehicule – Peugeot Timisoara Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan este susținut de GP24 Racing Services.

  • Mai multe știri despre Campionatul National de Super Rally găsiți AICI.
  Sursa: GP24 Media
  Photocredit: Mihnea Tatu

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24 Media

  Latest Posts

  Don't Miss