GP24 Media

LATEST POSTS

Leo Borlovan a testat noul model din Radical Cup Romania

Leo Borlovan
Vizualizări: 13654

Leo Borlovan a testat noul model din Radical Cup Romania cu doar două zile înainte de debutului noului sezon. Pilotul timișorean a testat modelul SR1 cu care va concura în 2021.

Pe circuitul MotorPark din Adâncata, noul sezon din Radical Cup Romania a debutat astăzi cu ziua testelor. Printre piloții participanți la testele de astăzi l-am regăsit și pe Leo Borlovan. Tânărul pilot timișorean va concura în 2021 în Radical Cup Romania, la volanul noului model SR1.

În această după-amiază pilotul timișorean s-a acomodat noii mașini. În sesiunea de teste, Borlovan a fost foarte constant, reușind tururi în 1:44 în mod frecvent, cel mai rapid tur fiind penultimul, cronometrat în 1:44.020.

Leo Borlovan

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pentru Leo Borlovan urmează acum o zi de pauză urmând ca duminică pilotul timișorean să ia startul în etapa inaugarală din Radical Cup Romania. De altfel, participarea sa este un efort comun al ABAS Timișoara, GP24 Motorsports și ART Racing Services.

Mai multe știri legate despre Radical Cup Romania găsiți AICI!

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES