More

  Latest Posts

  Leo Borlovan a testat noul model din Radical Cup Romania

  Leo Borlovan a testat noul model din Radical Cup Romania cu doar două zile înainte de debutului noului sezon. Pilotul timișorean a testat modelul SR1 cu care va concura în 2021.

  Pe circuitul MotorPark din Adâncata, noul sezon din Radical Cup Romania a debutat astăzi cu ziua testelor. Printre piloții participanți la testele de astăzi l-am regăsit și pe Leo Borlovan. Tânărul pilot timișorean va concura în 2021 în Radical Cup Romania, la volanul noului model SR1.

  În această după-amiază pilotul timișorean s-a acomodat noii mașini. În sesiunea de teste, Borlovan a fost foarte constant, reușind tururi în 1:44 în mod frecvent, cel mai rapid tur fiind penultimul, cronometrat în 1:44.020.

  Leo Borlovan

  Pentru Leo Borlovan urmează acum o zi de pauză urmând ca duminică pilotul timișorean să ia startul în etapa inaugarală din Radical Cup Romania. De altfel, participarea sa este un efort comun al ABAS Timișoara, GP24 Motorsports și ART Racing Services.

  Mai multe știri legate despre Radical Cup Romania găsiți AICI!

  Sursa: GP24

  Photocredit: GP24


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss