Latest Posts

Leo Borlovan a testat noul model din Radical Cup Romania

Vizualizări: 14745

Leo Borlovan a testat noul model din Radical Cup Romania cu doar două zile înainte de debutului noului sezon. Pilotul timișorean a testat modelul SR1 cu care va concura în 2021.

Pe circuitul MotorPark din Adâncata, noul sezon din Radical Cup Romania a debutat astăzi cu ziua testelor. Printre piloții participanți la testele de astăzi l-am regăsit și pe Leo Borlovan. Tânărul pilot timișorean va concura în 2021 în Radical Cup Romania, la volanul noului model SR1.

În această după-amiază pilotul timișorean s-a acomodat noii mașini. În sesiunea de teste, Borlovan a fost foarte constant, reușind tururi în 1:44 în mod frecvent, cel mai rapid tur fiind penultimul, cronometrat în 1:44.020.

Leo Borlovan

Pentru Leo Borlovan urmează acum o zi de pauză urmând ca duminică pilotul timișorean să ia startul în etapa inaugarală din Radical Cup Romania. De altfel, participarea sa este un efort comun al ABAS Timișoara, GP24 Motorsports și ART Racing Services.

Mai multe știri legate despre Radical Cup Romania găsiți AICI!

Sursa: GP24
Photocredit: GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss