Latest Posts

Legenda WRC Loeb se alătură din nou echipei M-Sport pentru Raliul Portugaliei.

Vizualizări: 12017

Legenda Campionatului Mondial de Raliuri, Sebastien Loeb, se va alătura din nou echipei M-Sport Ford pentru a participa la Raliul Portugaliei în luna mai.

Septuplul campion WRC și-a asigurat un alt contract unic cu echipa britanică, după ce l-a învins pe Sebastien Ogier de la Toyota Gazoo Racing și a obținut a 80-a victorie memorabilă din carieră în WRC în deschiderea sezonului de la Monte Carlo, în ianuarie. M-Sport Ford a dorit să-și asigure serviciile lui Loeb pentru mai multe evenimente WRC, în așteptarea programului încărcat al pilotului de 48 de ani, care include Extreme E, Campionatul Mondial de Raliuri-Raid FIA și, cel mai recent, confirmarea unei ieșiri în DTM la sfârșitul acestei luni.

Cu toate acestea, a fost încheiat un acord pentru ca Loeb să se urce din nou în Puma pe drumurile de pietriș din Raliul Portugaliei, în perioada 20-22 mai, datorită sprijinului oferit de Ford și Red Bull. Sebastien Loeb va fi din nou însoțit de copilotul Isabelle Galmiche, al cărei triumf la Monte Carlo i-a asigurat franțuzoaicei că va deveni prima femeie care urcă pe prima treaptă a podiumului WRC de la Fabrizia Pons în 1997. Victoria de la Monte Carlo a încununat un debut impresionant în WRC pentru femeia de 50 de ani.

Loeb

Se anticipează, de asemenea, că Sebastien Loeb va concura împotriva lui Sebastien Ogier, de opt ori campion WRC, care se preconizează că își va continua campania part-time în WRC în Portugalia. Evenimentul va sărbători, de asemenea, 50 de ani de WRC, cu o varietate de activități planificate pentru a marca acest moment important.

„Conducerea Puma este una dintre amintirile mele preferate din raliuri; câștigarea Monte Carlo după atât de mult timp a fost incredibilă”, a declarat Sebastien Loeb. „Echipa a lucrat foarte bine, cu o rezolvare rapidă a dificultăților cu care ne-am confruntat la shakedown, ceea ce ne-a permis să obținem cea de-a 80-a victorie în raliu. Încă de la primul meu test cu această mașină, am avut imediat o senzație foarte bună și îmi place să conduc cu atât de multă putere cu sistemul hibrid. Este o mașină grozavă, o echipă grozavă și am sărbătorit împreună un moment incredibil”.

„Portugalia a fost un spațiu gol în calendarul meu și este un raliu pe pietriș, am concurat la această versiune a raliului în 2019, așa că am o bază de note de ritm din unele etape. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales Portugalia, celălalt a fost că am vrut să fac un raliu pe pietriș; îmi place să conduc pe pietriș, așa că a fost o alegere foarte simplă”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Legenda WRC Loeb se alătură din nou echipei M-Sport pentru Raliul Portugaliei.

Confirmarea revenirii lui Sebastien Loeb va face ca M-Sport Ford să alinieze cinci mașini Puma Rally1 în Portugalia, francezul alăturându-se lui Craig Breen, Gus Greensmith, Adrien Fourmaux și Pierre-Louis Loubet, care va conduce al doilea din cele șapte evenimente pe care le va disputa cu echipa în acest an. Directorul general al M-Sport, Malcolm Wilson, a adăugat: „Acest lucru a fost posibil datorită partenerilor noștri grozavi de la Ford și Red Bull și abia aștept să văd cum Seb și Puma Hybrid Rally1 se vor descurca în primul eveniment real pe pietriș al anului”.

„Este grozav să avem o linie de piloți atât de puternică și sunt foarte mândru că echipa noastră va fi prima care va concura cu cinci mașini de nivel înalt la un eveniment WRC. Acest lucru arată cât de atractive sunt aceste mașini de Rally1, și Puma în special, pentru piloți și sperăm să continuăm să depășim limitele acestui sport. Sper, de asemenea, că această popularitate a mașinilor Rally1 ne va duce la apariția mai multor mașini ale clienților care să concureze în cadrul evenimentelor din întreaga lume”.

  • Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Rally Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss